Til toppen
Alchemy

Alchemy

Den nye Alchemy serien er designet av ELAC, og er nok et bevis på at flere teknologier og utviklingsmiljøer kan gi ytterligere fremskritt til et navn som allerede er kjent for å levere ytelse og byggkvalitet som langt overstiger prisen.
Hver komponent har relevante, gjennomtenkte funksjoner og en topologi som er relevante for kritiske lyttere, for eksempel diskret implementering av strømforsyning, forsterker og signalbehandling for å kunne en «best-in-class» lydopplevelse. Alchemy har mange års erfaring med prisbelønte analoge og digitale produkter.

But with ELAC’s Alchemy Series Electronics, I don’t look at them as budget components that perform well. I see them strictly as high-performance audio gear that I would be perfectly happy owning! Highly recommended!
– Hometheaterhifi


Sorter etter: Navn (a > å)

Elac Alchemy DDP-2, forforsterker / DAC

ELAC Alchemy DDP-2 er en forforsterker med DAC og Streamer. Et helt nytt produkt som kombinerer tre komponenter i ett kabinett. En høy-kvalitets DAC, forforsterker og en digital streamer som ELACs designteam ledet av den legendariske designeren Peter Madnick.
10303340

Elac Alchemy DPA-2, effektforsterker

ELAC Alchemy DPA-2 effektforsterker handler om dynamisk musikalitet, mye takket være et design som kombinerer ren klasse-A drift sammen med diskrete FET (field-effect transistors) og en lineær strømforsyning ved hjelp av en toroidal transformator.
10303339

Elac Alchemy PPA-2, forforsterker / RIAA

ELAC Alchemy PPA-2 er en helt ny MM-MC phono forforsterker fra ELAC´s designteam – ledet av den legendariske designeren Peter Madnick. Et produkt med ytelse langt over hva prisnivået forteller.
10303338