Til toppen
Any

Any

ANY er en unik fusjon av kunst, innovativ design og teknologi. Det representerer Black Nova sin streben etter fortreffelighet, konstruert for å være unikt nyskapende og utformet med lidenskap. ANY produktene er vakre, fleksible og leverer den ultimate Home Automation-opplevelsen. Den er unnfanget og produsert med det høyeste nivået av kvalitet og innovasjon.
ANY er videreutviklingen av nåværende berøringspaneler når det gjelder design, teknologi og det generelle brukergrensesnittet og favner fullt ut IOT og AI-universet. Den tar personalisering til et helt nytt nivå og leverer en enestående brukeropplevelse med en full berøringsflate, bevegelser og automatiserte scener som utløses. ANY® kan kontrollere alle smarte enheter rundt deg, for eksempel lys, persienner, air condition, lyd, video og sikkerhet.


ANY Collection har et dristig og imponerende design, et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt, og føler din tilstedeværelse og dine behov. Den er fullpakket med siste generasjons sensorer, inkludert nærhet, bevegelse, omgivelseslys, farge, temperatur og fuktighet