Til toppen

Elac CONCENTRO S 509, White High Gloss, stk

Produktnummer: 10340648
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Lidenskapen for detaljer sammen med tysk kvalitet har skapt noe helt spesielt: Elac CONCENTRO S 509 gulvhøyttaler er et kunsthåndverk, designet for å kunne nyte musikk med alle sanser.

High-End på høye hæler

Elac ConcentroS 509 er ideen som ble til virkelighet. Lidenskapen for detaljer har skapt en virkelig spesiell høyttaler: ELAC Concentro S 509 er et stykke håndverk. Concentro S 509 arver alle egenskapene fra den større Concentro-serien, men har likevel sitt eget helt unike utseende. Eksteriøret er en perfekt blanding av den vakre Concentro designen og de rene linjene i VELA-serien. Den grunnleggende trapesformede formen og de forsiktig vinklede kabinettene gjør dette til et vakkert møbel som vil gli inn i et moderne interiør. Den spesielle bunnplaten har et ‘Høy hel’ design, som gir økt eleganse og stabilitet. For øvrig garanterer det også for et eksepsjonelt solid fotfeste.

StepX

Det Elac har gitt navnet stepX-JET er et konsentrisk chassis bygget rundt en ny JET 5c diskanthøyttaler og en mellomtone driver med en aluminiummembran. En patentert teknologi bruker utskiftbare DCR´er (Directivity Control Ring) for å kunne skreddersy retningen av midtfrekvensområdet etter forholdene i lytterommet. De forskjellige DCR-ene (tre DCR-er av aluminium er inkludert som standard) brukes til å påvirke forholdet mellom direkte og diffus lyd i rommet.  Tre aluminiumsringer er inkludert ved levering.
StepX-JET støttes av en bass-mellomtonehøyttaler på fronten.

Elac Concentro S 509 beriker markedet for høyttalere av ekstremt høy kvalitet betydelig....Derfor fikk Elac Concentro S 509 vår høyeste score 100 prosent
- www.areadvd.de (Google translate)

JET 5 diskant.

ELAC sin JET 5 diskanthøyttaler leverer ekte høydefinisjonslyd og trollbinder lytteren med sin lynraske respons og brede dynamiske rekkevidde, og spiller med minimal forvrengning, stor takhøyde og et tydelig bredere frekvensområde enn konvensjonelle dome-diskanter. ELAC JET er en av de mest legendariske diskanthøyttalerne i bransjen og har vunnet internasjonal ros for sitt transparente og uanstrengte lydbilde.

JET diskant høyttaleren ble utviklet til perfeksjon på grunnlag av den berømte Air Motion Transformer av høyttalerpioneren Dr. Oskar Heil. Funksjonsprinsippet er basert på en membran med harmonisk folie, drevet av en sterk neodymmagnet. Denne motoren driver luften betydelig raskere enn en konvensjonell driver, med gevinster som høyere følsomhet og ekstraordinær dynamikk. På grunn av mange ekstra designendringer, som et forbedret og nytt neodymmagnetsystem, er det nå oppnådd enda høyere effektivitet, høyere lydtrykknivåer og frekvensrespons helt opp til 50 kHz.

Kjernen i JET diskanthøyttaleren er den foldede foliemembranen. Med en foldebredde på kun 0,84 mm er presisjon et hovedkrav i JET-produksjonen. For å garantere gjentatt nøyaktighet og uforanderlig kvalitet selv med høy produksjonskapasitet, utføres liming og håndtering av to roboter. Folding og fiksering av membranen utføres imidlertid for hånd, siden dette produksjonstrinnet krever ekstrem presisjon og den manuelle fingerferdigheten til dyktige teknikere er uerstattelig. Dagens JET 5-diskant spiller med et uanstrengt, luftig og resonansfritt lydbilde opp til 50 000 Hz, og er med sin lineære frekvensrespons ideell for gjengivelse av høyoppløselige formater.

Sidemonterte basser

To kraftige basshøyttalere er montert på hver side av kabinettet. Den spesielle ICD-konfigurasjonen (Impluse Compensated Design) garanterer bassgjengivelse uten farging av lydbildet på grunn av uønskede mekaniske vibrasjoner.
Concentro S 509 vil tilfredsstille de mest kresne lytterne ved å gjengi lydsignaler til perfeksjon over hele frekvensspekteret og i alle volumer.
 

Spesifikasjoner

Speaker type: 4-Way, Bass Reflex
Frequency Range: 22 – 50,000 Hz
Crossover frequency: 120 | 400 | 2600 Hz
High-Midrange: 1×50|130mm AL Cone
Low-Midrange:  1 x 180 mm Ø, AS-XR cone
Woofer: 4 x 180 mm Ø, AS cone
Tweeter:  1 x Jet 5c
Nominal power handling: 280 Watts
Minimum Impedance: 3.2 Ohms @ 360 Hz
Peak Power Handling:  340 Watts
Sensitivity: 88 dB / 2.83V/m
Suitable for Amplifiers:  4 – 8 ohms
Nominal Impedance:  4 Ohms
Recommended amplifier power:  60 – 600 Watts per channel
Finishes: Black High Gloss, White High Gloss
Accessories Included: Bi-Wiring Set, Gloves, Spike Set, Washer
Width: 325 mm
Height: 1320 mm
Depth: 460 mm
Net weight: 42,8 kg

 

Tilbud

Kimber Kable 8PR - ferdigterminert høyttalerkabel

Ferdigterminert høyttalerkabel som består av 16 ledere (8 brune og 8 sorte) og en samlet tverrsnitt på + og - , gir 2 ledere på 10 AWG. Kimber 8PR gir et lydbilde full av kropp og med mye kraft.
vm-8pr-terminert

Kimber Kable 8TC, ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 8TC høyttalerkabel er en veldig naturlig og ren lydkabel og en som gir en følelse av varme som altfor ofte mangler. Dette uten at den mangler definisjon
vm-8tc-terminert
Tilbud

Kimber Kable 8VS - ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 8VS er en av de mest kjente høyttalerkablene i hele Kimber-serien. 8VS dobler antall ledere sammenlignet med 4VS og bygger bro mellom entry level PR og TC-kablene i den øvre enden.
vm-8vs-terminert

Kimber Kable MONOCLE-XL, høyttalerkabel, par

Kimber Kable MONOCLE-XL høyttalerkabel utvider det dynamiske området i begge ender av spekteret, og det virker som alle instrumentene får litt mer albuerom.
vm-monocle-xl

Elac CARINA FS 247.4, satin sort, stk

ELAC Carina FS 247.4 gulvstående høyttaler har et klassisk enkelt, men slående vakkert utseende. Med et lydbilde du kan forvente av et Andrew Jones design. Den nye Carina FS 247.4 matcher visuell eleganse med bemerkelsesverdig lyd.
10303352

Elac CONCENTRO M, Black High Gloss, stk.

Er Concentro M gulvhøyttaler bare litt mindre? Ja, den er 62 kilo mindre enn storebror Concentro, men skaper sin egen unike visuelle appell. På samme måte som den større Concentro modellen benyttes et variabelt VX-chassis som gjør det mulig å skreddersy lyden til lytterommet.
10303266

Elac CONCENTRO S 507, Black High Gloss, stk

Concentro S 507 gulvhøyttaler er et nytt medlem av Elacs Concentro-serie. Selv om den er mindre "rund" enn de største modellene, har den fremdeles mange uvanlige design elementer. Concentro S 507 vil tilfredsstille de mest kresne lyttere ved å reprodusere perfeksjon over hele frekvensspekteret
10340104

Elac VELA FS 409, valnut HG, stk

Stor av natur! ELAC Vela FS 409 gulvhøyttaler forteller umiddelbart sin ambisjon: levere dynamiske lydopplevelser uten kompromiss. I et ord: enestående!
10303043

Parasound HALO HINT 6, sølv integrert forsterker på 160 watt

Parasound Halo HINT 6 er en topp moderne integrert forsterker med hjemmekino-bypass-funksjon, 2.1-kanals analog bass administrasjon, en dedikert hodetelefonforsterker, MM / MC phono-forsterker, innebygd ESS Sabre32 Reference DAC...
10302834