CONTROL4

Hva er et smarthus?

 
Fra små til store, nye og gamle hjem, leverer Control4 kraft og ytelse med sin hjemme automasjon plattform som koordinerer teknologien i smarthuset. Mens det er mange smarte produkter tilgjengelig i dag, er det ikke før disse enhetene fungerer sammen at du opplever magien i et smarthus.
Huset tilpasses din livsstil og gjør det enkelt for hele familien. Med ett tastetrykk demper du lysene, strømmer høyoppløst musikk, skrur opp varmen, låser dørene og skrur på sikkerhetssystemet. Dette er en smartere opplevelse som du vil lure på hvordan du har kunnet levd foruten.
Vi kaller det den nye normalen.

NEEO – kraftig.elegant.enkel

Ekspertutviklet for å utnytte kraften i Control4 Smart Home OS 3, – Neeo Remote er en smartere fjernkontroll for de smarteste hjemene.
Slå av og på enkelt lys, aktiver lys senarioer og lås dørene – direkte fra sofaen. Få tilgang til TV-er på ethvert rom eller spill fra favoritt-streamingtjenesten over hele huset.

Kontroller

Kontrolleren er hjernen i Smarthuset. Den håndterer automasjons-systemet slik at de elektroniske enheter arbeider sammen – fra belysning og sikkerhet til musikk og video, og stort sett alt annet i mellom.

Nettverk

De fleste hjemmenettverk er ikke klare for et Smarthus. Sømløse, skalerbare, pålitelige og sikre nettverk er ikke bare ønskelig, de er nødvendige. Control4 sine pakkeløsninger gir det som Control4 trenger. Utviklet spesielt for å håndtere de typer multimedia-trafikk som kan overvelde andre nettverksprodukter.

Brukergrensesnitt

Bruk en App i en smarttelefon, et nettbrett eller til og med en klokke på armen mens du er borte. Egne universelle fjernkontroller finnes også i Control4 sitt produktutvalg. Hvert grensesnittet er designet for enkel tilgang til de funksjonene du bruker mest, med et ensartet utseende på tvers av enhetene.

Mobile App

Control4 Mobile App gir sikker tilgang til hjemmet mens du er borte. Med 4Sight kan du overvåke kameraer, dører, temperatur, lukke garasjeporten og slå av lysene fra nesten hvor som helst i verden. Bli varslet når folk kommer og går, det oppdages en vannlekkasje, eller hvis garasjeporten har blitt stående åpen. Enten det haster og trenger øyeblikkelig oppmerksomhet eller om du bare vil ha en statusoppdatering.

Stemmestyring med Alexa

Be Alexa om å sette på ”velkommen hjem” scenariet, og huset vil invitere deg hjem med ønsket lys og favoritt spillelisten i bakgrunnen. Fra sengen kan du be Alexa om å sette huset i ”dvale” – alle lysene slås av, dørene låses, gardinene trekkes for og sikkerhetssystemet aktiviseres.

CONTROL4

Control4 er den foretrukne plattformen for huseiere, hotell og custom installatører, restauranter, sportsbarer og profesjonelle kontorer over hele verden.

MyHome APP

Last ned en demoversjon av Control4 sin MyHome (Apple) (Android) app og se hvordan din smarttelefon kan bli fjernkontrollen til et Control4 system.

SMART HOME

Hvert kvartal gir Control4 ut et eget magasin SmartHome som er fult av ideer fra besøk i hjem som har tatt Control4 i bruk.

Ta kontakt

Ta kontakt med NCMS as som er importør i Norge. Vi vil kunne hjelpe deg og fortelle deg alt om Control4.
Tlf: 67 48 01 00

Hva koster Control4?

I eksemplene vist nedenfor vil du se at et SmartHus bygd rundt Control4 ikke er dyrt, og det viser også at man kan begynne helt i det små og vokse med løsningen.

LYSSTYRING

Kommer oppdatert versjon.

VARMESTYRING

Kommer oppdatert versjon.

LYS & VARME

Kommer oppdatert versjon.

STREAMING

Kommer oppdatert versjon.

LYD I FLERE ROM

Kommer oppdatert versjon.

ALT SOM TRENGS

Kommer oppdatert versjon.

Pin It on Pinterest

Share This