CONTROL4

Hva er et smarthus?

 
Fra små til store, nye og gamle hjem, leverer Control4 kraft og ytelse med sin hjemme automasjon plattform som koordinerer teknologien i huset. Mens det er mange smarte produkter tilgjengelig i dag, er det ikke før disse enhetene fungerer sammen at du opplever magien i et smarthus.
Huset tilpasses din livsstil, og gjør det enkelt for hele familien. Med ett trykk demper du lysene, strømmer høyoppløst musikk, skrur opp varmen, låser dørene og skrur på sikkerhetssystemet. Dette er en smartere opplevelse som du vil lure på hvordan du har kunnet levd foruten.
Vi kaller det den nye normalen.

Kontroller

Kontrolleren er hjernen i Smart Huset. Den håndterer automasjons systemet slik at de elektroniske enheter arbeider sammen – fra belysning og sikkerhet til musikk og video, og stort sett alt annet i mellom.

Nettverk

De fleste hjemmenettverk er ikke klare for et Smart Hus. Sømløse, skalerbare, pålitelige og sikre nettverk er ikke bare ønskelig, de er nødvendige. Control4 sine pakkeløsninger gir det som Control4 trenger.

Brukergrensesnitt

Bruk en smarttelefonen, nettbrett eller til og med en klokke på armen mens du er borte fra hjemmet. Hvert grensesnittet er designet for enkel tilgang til de funksjonene du bruker mest, med et ensartet utseende på tvers av enhetene.

Mobile App

Control4 Mobile App gir sikker tilgang til hjemme ditt mens du er borte. Med 4Sight kan du overvåke kameraer, dører, temperatur, lukke garasjeporten og slå av lysene fra nesten hvor som helst i verden.

Stemmestyring med Alexa

Be Alexa om å sette på ”velkommen hjem” scenen, og huset vil invitere deg hjem med riktig lys og favoritt spillisten spilles. Fra sengen kan du be Alexa om å sette huset i ”dvale” – alle lysene slås av, dørene låses, gardinene trekkes for og sikkerhetssystemet aktiviseres.

CONTROL4

Control4 er den foretrukne plattformen for huseiere, hotell og custom installatører, restauranter, sportsbarer og profesjonelle kontorer over hele verden.

MyHome APP

Last ned en demoversjon av Control4 sin MyHome (Apple) (Android) app og se hvordan din smarttelefon kan bli fjernkontrollen til et Control4 system.

SMART HOME

Hvert kvartal gir Control4 ut et eget magasin SmartHome som er fult av ideer fra besøk i hjem som har tatt Control4 i bruk.

Ta kontakt

Ta kontakt med NCMS as som er importør i Norge. Vi vil kunne hjelpe deg og fortelle deg alt om Control4.
Tlf: 67 48 01 00

Hva koster Control4?

I eksemplene vist nedenfor vil du se at et SmartHus bygd rundt Control4 ikke er dyrt, og det viser også at man kan begynne helt i det små og vokse med løsningen.

LYD I FLERE ROM

ALT SOM TRENGS

Pin It on Pinterest

Share This