Til toppen

Elac DEBUT 2.0 A4.2

Produktnummer: 10303284
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Elac DEBUT 2.0 A4.2 atmoshøyttaler legger til en ny dimensjon i hjemmekinoen. Dolby Atmos-teknologien utvider det soniske landskapet og skaper en ekte 3-D følelse som du må høre for å tro.

Med en Dolby Atmos-aktivert AV-mottaker og prosessor installert legger du ganske enkelt en Elac Debut 2.0 A4.2 atmoshøyttaler på toppen av en Debut 2.0 bokhylle eller gulvhøyttaler for å oppnå dimensjonalitet som setter deg midt i musikken og handlingen. A4.2 er en 2-veis lukket konstruksjon med et konsentrisk element. Frekvensrespons er 180-20 000Hz.

Alt er forbedret.

Alt i Debut 2.0 serien har blitt forbedret i forhold til den opprinnelige Debut serien. Det er utviklet nye elementer som gir større nøyaktighet, og nye kabinetter for enda høyere oppløsning og mindre resonanser.

Nytt diskant element.

Ny silke-dome diskant med respons opp til 35.000 Hz sikrer bedre gjengivelse av høye frekvenser. Ny bølgeleder med bedre spredningskontroll og mindre diffraksjon.

Ny vevd Aramid-fiber mellomtone/bass element.

Den reviderte formen av aramid-kjeglen gir større stivhet og demping, langt bedre enn polypropylen eller papir. Den ekstra styrken gir mer fleksibilitet i design og oppnår en jevnere og utvidet lavfrekvensrespons.

Nye kabinetter gir enklere plassering.

Tykkere MDF-kabinetter med svart ask vinylfinish  og internt forbedret avstivning som reduserer kabinettvibrasjonene som forårsaker uønsket farging.

Speaker type: Sealed, 2-way concentric
Tweeter:  5-inch polymer dome
Woofer:  4-inch woven aramid-fiber cone with oversized magnet
Crossover frequency:  2,000 Hz
Frequency response:  180 to 20,000 Hz
Sensitivity:  85 dB at 2.83 v/1m
Nominal impedance:  6 Ω
CABINET: CARB2 rated MDF
Cabinet finishes:  Black Ash vinyl
BINDING POSTS: 5-way metal
WIDTH: 180 mm
HEIGHT: 234 mm
WEIGHT: 2.4 kg