Til toppen

Elac DEBUT 2.0 A4.2

Produktnummer: 10303284
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Elac DEBUT 2.0 A4.2 atmoshøyttaler legger til en ny dimensjon i hjemmekinoen. Dolby Atmos-teknologien utvider det soniske landskapet og skaper en ekte 3-D følelse som du må høre for å tro.

Dolby Atmos tilleggshøyttaler

Dolby Atmos er et førsteklasses og oppslukende lydformat som fungerer ved å legge til høyde til det ellers flate lydbildet til både kino- og hjemmekinolydoppsett. Men det er ikke alt. I tillegg til å legge til høyde til lydmiksen, introduserer Dolby Atmos konseptet objektbasert lyd – ideen om at elementer av en films lydspor (som et fly som passerer over hodet) kan eksistere som sitt eget individuelle element i lyden, snarere enn som del av en kanalmiks, slik at de kan plasseres og flyttes rundt i en scene på en måte som mer naturlig etterligner det virkelige liv.

Alt er forbedret.

Alt i Debut 2.0 serien har blitt forbedret i forhold til den opprinnelige Debut serien. Det er utviklet nye elementer som gir større nøyaktighet, og nye kabinetter for enda høyere oppløsning og mindre resonanser.

Nytt diskant element.

Ny silke-dome diskant med respons opp til 35.000 Hz sikrer bedre gjengivelse av høye frekvenser. Ny bølgeleder med bedre spredningskontroll og mindre diffraksjon.

Ny vevd Aramid-fiber mellomtone/bass element.

Den reviderte formen av aramid-kjeglen gir større stivhet og demping, langt bedre enn polypropylen eller papir. Den ekstra styrken gir mer fleksibilitet i design og oppnår en jevnere og utvidet lavfrekvensrespons.

Nye kabinetter gir enklere plassering.

Tykkere MDF-kabinetter med svart ask vinylfinish  og internt forbedret avstivning som reduserer kabinettvibrasjonene som forårsaker uønsket farging.

Spesifikasjoner

Speaker type: Sealed, 2-way concentric
Tweeter:  5-inch polymer dome
Woofer:  4-inch woven aramid-fiber cone with oversized magnet
Crossover frequency:  2,000 Hz
Frequency response:  180 to 20,000 Hz
Sensitivity:  85 dB at 2.83 v/1m
Nominal impedance:  6 Ω
Cabinet: CARB2 rated MDF
Cabinet finishes:  Black Ash vinyl
Binding posts: 5-way metal
Width 180 mm
Height: 234 mm
Weight: 2.4 kg