Til toppen

Elac CONCENTRO, hvit HG, stk

Produktnummer: 10340102
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

ELAC Concentro beviser at en helhet kan bli enda større enn summen av sine mange state-of-the-art deler. På alle måter er dette ELAC sin flaggskip høyttaler. Med denne modellen profilerer ELAC seg i det aller ypperste high-end markedet.

Gang på gang har kunder og forhandlere rundt om i verden beskrevet ELAC som den best bevarte hemmelighet. «Du er best», sier de. «Hvorfor ikke bevise det en gang for alle-med et virkelig imponerende produkt?»
ELAC Concentro er en 1,67 meter høy skulptur med skinnende overflater som gir et spektakulært og grasiøst utseende. Det monolittiske høyttalerkabinett veier 140 kg og hviler på en 25-kg fot som er valset ut fra en enkelt blokk av aluminium.
Alt ELAC har av erfaring og patenter er pakket inn i denne helt spesielle høyttaleren.
ELAC sine JET diskant høyttaler er kanskje verdens mest kjente – for sin strålende og naturtro gjengivelse av høye frekvenser.

It sounds like a TAD Reference One, only better, and looks like a rethinking of KEF Blade, only…eh…better too…
- hificlube.net

VX teknologi

Concentro benytter mange av teknologiene som har gjort ELAC til en av de virkelig store høyttaler produsenter: JET-5 tweeter, aluminium-sandwich membraner, AS-XR kjegler og Long Line Drive (LLD) drivere. Bass- og lavere mellomtone benytter ELAC´s patenterte krystallkegler, som inneholder selskapets velprøvde og proprietære aluminium-sandwich-teknologi. Bokstavene «XR» står for «eXtended Range» – som refererer til den ekstra oktaven som denne innovasjonen legger til. ELAC JET-diskantene er muligens verdens mest berømte – for deres strålende og virkelige reproduksjon av høyfrekvenser. Stillingen til VX-JET kan justeres for å finjustere lyd dispersjon egenskapene i mellomtone og høyfrekvens området. Dette endrer ikke bare tonal balansen, men også forholdet mellom direkte og diffus lyd som ankommer lytteposisjonen.
Naturligvis ble bare de fineste materialene brukt til lednings- og delefilter. Kabinettet kan tilpasses individuelle preferanser. For eksempel er sideseksjonene tilgjengelige i karbonfiber, trefiner eller til og med lærfinish.
Med legendarisk teknologi presentert i bombastisk stil legger ELAC lista med denne nye flaggskipmodellen.

Spesifikasjoner

Speaker type: 3-Way, bass reflex
Frequency Range: 18 – 50,000 Hz
Crossover frequency: 120 / 360 / 2700 [Hz]
Midrange: 70/140 [mm]AS-XR Ring radiator
Midbass: 220 [mm] AS-XR Cone
Woofer: 4 off 250 AS [mm]
Bass Loading: Vented Box
Bass reflex tubes: 2 off 120×350 [mm] Cone
Tweeter:  JET 5, modified
Nominal power handling: 300 Watts
Peak Power Handling:  400 Watts
Sensitivity: 90 dB / 2.83V/m
Suitable for amplifiers from … to: 4 – 8 ohms
Rated impedance: 4 Ohms
Recommended amplifier power:  60 – 600 Watts per channel
Binding posts: 5-way custom; bi-wirable
Magnetic shielding: No
Dimensions (WxHxD): 460 x 1680 x 610 mm with spikes
Net weight: 140 [kg]

 

Kimber Kable 8PR - ferdigterminert høyttalerkabel

Ferdigterminert høyttalerkabel som består av 16 ledere (8 brune og 8 sorte) og en samlet tverrsnitt på + og - , gir 2 ledere på 10 AWG. Kimber 8PR gir et lydbilde full av kropp og med mye kraft.
vm-8pr-terminert

Kimber Kable 8TC, ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 8TC høyttalerkabel er en veldig naturlig og ren lydkabel og en som gir en følelse av varme som altfor ofte mangler. Dette uten at den mangler definisjon
vm-8tc-terminert

Kimber Kable 8VS - ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 8VS er en av de mest kjente høyttalerkablene i hele Kimber-serien. 8VS dobler antall ledere sammenlignet med 4VS og bygger bro mellom entry level PR og TC-kablene i den øvre enden.
vm-8vs-terminert

Kimber Kable MONOCLE-XL, høyttalerkabel, par

Kimber Kable MONOCLE-XL høyttalerkabel utvider det dynamiske området i begge ender av spekteret, og det virker som alle instrumentene får litt mer albuerom.
vm-monocle-xl

Elac CARINA FS 247.4, satin sort, stk

ELAC Carina FS 247.4 gulvstående høyttaler har et klassisk enkelt, men slående vakkert utseende. Med et lydbilde du kan forvente av et Andrew Jones design. Den nye Carina FS 247.4 matcher visuell eleganse med bemerkelsesverdig lyd.
10303352

Elac CONCENTRO M, Black High Gloss, stk

Er Concentro M gulvhøyttaler bare litt mindre? Ja, den er 62 kilo mindre enn storebror Concentro, men skaper sin egen unike visuelle appell. På samme måte som den større Concentro modellen benyttes et variabelt VX-chassis som gjør det mulig å skreddersy lyden til lytterommet.
10303266

Elac CONCENTRO S 507, Black High Gloss, stk

Concentro S 507 gulvhøyttaler er det nyeste medlemmet av Elacs Concentro-serie. Selv om den er mindre "rund" enn de andre modellene, har den fremdeles mange uvanlige design elementer. Concentro S 507 vil tilfredsstille de mest kresne lyttere ved å reprodusere perfeksjon over hele frekvensspekteret
10340104

Elac VELA FS 409, valnut HG, stk

Stor av natur! ELAC Vela FS 409 gulvhøyttaler forteller umiddelbart sin ambisjon: levere dynamiske lydopplevelser uten kompromiss. I et ord: enestående!
10303043

Parasound HALO HINT 6, sølv integrert forsterker på 160 watt

Parasound Halo HINT 6 er en ytterligere forbedret versjon av den meget populære Halo integrert forsterker. Etter at den originale Halo Integrated Amplifier ble introdusert ble den raskt kjent som "HINT" i Parasound fellesskapet, og navnet benyttes også på den nye modellen. 
10302834
Nyhet

Parasound HALO JC1+, sølv effektforsterker

JC 1+ er kulminasjonen på fem års design, prosjektering og streng testing. Innovasjoner og fremskritt i Halo JC 1+ gjør den overlegen i alle henseender i forhold til den originale JC 1 – en av de mest anerkjente forsterkerne i lydhistorien.
10303687

Parasound HALO JC5, effektforsterker

Parasound HALO JC5 er balansert tvers igjennom med high bias klasse A/AB som gir 12 watt pr kanal i ren klasse A og i klasse AB gir den uten problemer 400 watt pr kanal ved 8 ohm. Den yter 1,200 watt i brokoblet modus!
10302793

Parasound HALO P6, sølv forforsterker

Parasound Halo P 6 en avansert 2.1-kanals forforsterker med DAC og hodetelefon forsterker. Et produkt som er designet for seriøs 2-kanals musikklytting, men har også funksjonalitet til og integreres i et surround/hjemmekino system.
10302850