Til toppen

Elac CONCENTRO S 507, Black High Gloss, stk

Produktnummer: 10340104
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Concentro S 507 gulvhøyttaler er det nyeste medlemmet av Elacs Concentro-serie. Selv om den er mindre "rund" enn de andre modellene, har den fremdeles mange uvanlige design elementer. Concentro S 507 vil tilfredsstille de mest kresne lyttere ved å reprodusere perfeksjon over hele frekvensspekteret

CONCENTRO S 507 / High-End på høye hæler.

Elac Concentro er synonymt med det ultimate innen håndverk, design og ikke minst lydgjengivelse. Concentro S 507 arver alle egenskapene fra den større Concentro-serien, men har likevel sitt eget helt unike utseende. Eksteriøret er en perfekt blanding av den vakre Concentro designen og de rene linjene i VELA-serien. Den grunnleggende trapesformede formen og de forsiktig vinklede kabinettene gjør dette til et vakkert møbel som vil gli inn i et moderne interiør.
Den spesielle bunnplaten har et ‘Høy hel’ design, som gir økt eleganse og stabilitet. For øvrig garanterer det også for et eksepsjonelt solid fotfeste.

StepX

Det Elac har gitt navnet stepX-JET er et konsentrisk chassis bygget rundt en ny JET 5c diskanthøyttaler og en mellomtone driver med en aluminiummembran. En patentert teknologi bruker utskiftbare DCR´er (Directivity Control Ring) for å kunne skreddersy retningen av midtfrekvensområdet etter forholdene i lytterommet. De forskjellige DCR-ene (tre DCR-er av aluminium er inkludert som standard) brukes til å påvirke forholdet mellom direkte og diffus lyd i rommet.  Tre aluminiumsringer er inkludert ved levering.
StepX-JET støttes av en bass-mellomtonehøyttaler på fronten.

Det høres ekstremt tredimensjonalt, romlig og naturlig ut i verdensklasse
-Stereoplay

Sidemonterte basser

To kraftige basshøyttalere er montert på hver side av kabinettet. Den spesielle ICD-konfigurasjonen (Impluse Compensated Design) garanterer bassgjengivelse uten farging av lydbildet på grunn av uønskede mekaniske vibrasjoner.
Concentro S 507 tilfredsstille de mest kresne lytterne ved å gjengi lydsignaler til perfeksjon over hele frekvensspekteret og i alle volumer.

 

Spesifikasjoner

Speaker type: 4-Way, Bass Reflex
Frequency Range: 24 – 50,000 Hz
Crossover frequency: 120 | 400 | 2600 Hz
High-Midrange: 1×50|130mm AL Cone
Low-Midrange:  1 x 180mm AS-XR Cone
Woofer: 4 x 150mm AS Cone
Tweeter:  1 x Jet 5c
Nominal power handling: 240 Watts
Minimum Impedance: 3.0 Ohms @ 360 Hz
Peak Power Handling:  300 Watts
Sensitivity: 88 dB / 2.83V/m
Suitable for Amplifiers:  4 – 8 ohms
Nominal Impedance:  4 Ohms
Recommended amplifier power:  60 – 500 Watts per channel
Finishes: Black High Gloss, White High Gloss
Accessories Included: Bi-Wiring Set, Gloves, Spike Set, Washer
Width: 270mm
Height: 1220mm
Depth: 380mm
Net weight: 37 kg

Kimber Kable 8PR - ferdigterminert høyttalerkabel

Ferdigterminert høyttalerkabel som består av 16 ledere (8 brune og 8 sorte) og en samlet tverrsnitt på + og - , gir 2 ledere på 10 AWG. Kimber 8PR gir et lydbilde full av kropp og med mye kraft.
vm-8pr-terminert

Kimber Kable 8TC, ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 8TC høyttalerkabel er en veldig naturlig og ren lydkabel og en som gir en følelse av varme som altfor ofte mangler. Dette uten at den mangler definisjon
vm-8tc-terminert

Kimber Kable 8VS - ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 8VS er en av de mest kjente høyttalerkablene i hele Kimber-serien. 8VS dobler antall ledere sammenlignet med 4VS og bygger bro mellom entry level PR og TC-kablene i den øvre enden.
vm-8vs-terminert

Kimber Kable MONOCLE-XL, høyttalerkabel, par

Kimber Kable MONOCLE-XL høyttalerkabel utvider det dynamiske området i begge ender av spekteret, og det virker som alle instrumentene får litt mer albuerom.
vm-monocle-xl

Elac CARINA FS 247.4, satin sort, stk

ELAC Carina FS 247.4 gulvstående høyttaler har et klassisk enkelt, men slående vakkert utseende. Med et lydbilde du kan forvente av et Andrew Jones design. Den nye Carina FS 247.4 matcher visuell eleganse med bemerkelsesverdig lyd.
10303352

Elac CONCENTRO M, Black High Gloss, stk

Er Concentro M gulvhøyttaler bare litt mindre? Ja, den er 62 kilo mindre enn storebror Concentro, men skaper sin egen unike visuelle appell. På samme måte som den større Concentro modellen benyttes et variabelt VX-chassis som gjør det mulig å skreddersy lyden til lytterommet.
10303266

Elac VELA FS 409, valnut HG, stk

Stor av natur! ELAC Vela FS 409 gulvhøyttaler forteller umiddelbart sin ambisjon: levere dynamiske lydopplevelser uten kompromiss. I et ord: enestående!
10303043

Parasound HALO HINT 6, sølv integrert forsterker på 160 watt

Parasound Halo HINT 6 er en ytterligere forbedret versjon av den meget populære Halo integrert forsterker. Etter at den originale Halo Integrated Amplifier ble introdusert ble den raskt kjent som "HINT" i Parasound fellesskapet, og navnet benyttes også på den nye modellen. 
10302834
Nyhet

Parasound HALO JC1+, sølv effektforsterker

JC 1+ er kulminasjonen på fem års design, prosjektering og streng testing. Innovasjoner og fremskritt i Halo JC 1+ gjør den overlegen i alle henseender i forhold til den originale JC 1 – en av de mest anerkjente forsterkerne i lydhistorien.
10303687

Parasound HALO JC5, effektforsterker

Parasound HALO JC5 er balansert tvers igjennom med high bias klasse A/AB som gir 12 watt pr kanal i ren klasse A og i klasse AB gir den uten problemer 400 watt pr kanal ved 8 ohm. Den yter 1,200 watt i brokoblet modus!
10302793

Parasound HALO P6, sølv forforsterker

Parasound Halo P 6 en avansert 2.1-kanals forforsterker med DAC og hodetelefon forsterker. Et produkt som er designet for seriøs 2-kanals musikklytting, men har også funksjonalitet til og integreres i et surround/hjemmekino system.
10302850