Til toppen

Elac DEBUT SUB 3030, 12" subwoofer, stk

Produktnummer: 10302902
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

ELAC SUB3030 subwoofer er designet som det perfekte komplement til Debut 2.0 høyttalerserie. Den legger til et kraftig bass fundament enten du benytter den i et to-kanals stereo system eller til hjemmekino.

12" subwoofer med AutoEQ

ELAC SUB3030 subwoofer er designet som det perfekte komplementet til Debut 2.0 høyttalerserie, og legger til et kraftig bassfundament til musikk og lydspor i hjemmekinoen. I likhet med alle høyttalerne i Debut 2.0 serien, har SUB3030 blitt konstruert og bygget for å levere enorm ytelse til en rimelig pris. Den kompakte designen gir plassering i nesten hvilken som helst del av rommet ditt, og sofistikert appstyrt EQ og DSP-programvare sørger for sømløs integrering i systemet.

Subwoofer med App-kontroll

Bare koble til din iPhone, iPad eller Android-enhet med de nye ELAC subwooferne og juster lyden til dine preferanser. ELAC appen lastes ned gratis. En smart og spesielt for ELAC systemet er at det er ingen kompliserte nettverkstilkoblinger nødvendig siden subwooferen og din mobil enhet kommuniserer direkte via BLE (Bluetooth Low Energy). For deg som bruker betyr dette at du slipper innviklede justeringer på baksiden av subwooferen. Fire forhåndsinnstilte moduser kan velges ved et tastetrykk : Normal, Musikk, Kino, og Night. De som ønsker å utforske mulighetene ved appen sitt kontrollsystem vil oppdage ekte pro-audio alternativer som parametrisk equalizer, justere lav-pass filter, og individuell innstillinger for strømsparende auto-on funksjon.
Siste versjon av App gir deg full kontroll i et oppsett med flere subwoofere.

 

With the SUB3030, we get a lot of additional musical information for the money, the two 12” drivers surely fundamental to its impressive 25Hz reach. 
-dark-audio

Kalibreringsfunksjon.

Det mest spennende alternativet er kalibreringsfunksjon som bruker mikrofonen på smarttelefonen å lytter til volumet, frekvensrespons og refleksjoner i rommet før den automatisk optimaliserer lyden til din ELAC subwoofer!

Spesifikasjoner

Speaker type: Powered bass-reflex subwoofer
Frequency response: 28 to 150 Hz
Crossover frequency: 50 to 150 Hz, continuously adjustable
Maximum amplifier power: 400 Watts peak / 200 WattsRMS
Amplifier Type: BASH-Tracking
Woofer: 12-inch high-excursion doped paper cone
Passive radiator: 1 x 12-inch high-excursion doped paper cone
Standby power consumption: 0,5 Watt
Cabinet finish: Black Ash vinyl
Inputs: L/R/LFE RCA
Data connection USB (Firmware Update)
App control iOS and Android
Width: 18.19 in
Height: 17 in
Depth: 17 in
Net weight: 50.16 lb