Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Elac OW-V41S-BK, Dual 4 inch On-wall 2 way, stk

Produktnummer: 10303219

De kompakte proporsjonene i Muro-serien gjør montering på veggen til en lek. Elac OW-V41S-BK vegghøyttaler gjør seg virkelig hørt, men knapt sett.

Muro vegghøyttaler

ELAC Muro serie av vegghøyttalere løser et problemem forbundet med LCR høyttalere. Når en høyttaler designes, er delefilteret optimalisert for vertikal eller horisontal orientering. Hvis høyttaleren er utformet for å bli vertikalt montert, og brukes i horisontal retning (typisk senterhøyttaler) vil dispersjonsmønsteret til driverne bli feil. Muro høyttalerne har to forskjellige delefilter for å løse dette. Brukeren kan velge orienteringen via en bryter på baksiden av høyttaleren slik at riktig delefilter blir benyttet, og optimal lydkvalitet er resultatet.

Silkedom diskant.

Bølgelederen rundt det nye diskant elementet har en tilpasset dyp sfæroid profil for å forbedre styring og effektivitet.

Skreddersydd woofer.

Aluminiums elementer gir et overlegen styrke/vekt forhold og har bedre dempningsegenskaper enn konvensjonelle papir- eller plast elementer. Denne ekstra styrken betyr at det oppnås økt båndbredde med jevnere respons.

AXIS tilt kontrol.

Tillater at lytteaksen rettes mot lytteren basert på monteringsretning og høyde. Kan velges via en bryter på bakpanelet.

Intrikate delefilter.

Et tilpasset multi-element delefilter med audio-grade komponenter er implementert for å sikre jevn overgang mellom elementene.

Malt Baffel.

En satin svart eller hvitmalt baffel gir Muro vegghøyttalere et luksuriøst utseende som passer inn i nesten hvilken som helst innredning.
Fleksible monteringsalternativer
Begge Muro vegghøyttalere tillater både vertikale og horisontale monteringsalternativer.

Spesifikasjoner

   
Enclosure type: 2-way passive radiator, sealed
Tweeter: 1 x 1-inch soft dome
Woofer: 1 x 4-inch Aluminum cone
Passive Woofer: 4-inch Aluminum cone
Crossover frequency: 2,800 Hz
Frequency response:

75 to 35,000 Hz

Sensitivity:

86 db at 2.83 v/1m

Max power input: 80 watts
Nominal impedance:

 

Binding posts: 5-way metal
Cabinet: CARB2 rated MDF
Cabinet Finish: Painted Satin Black or White Front Baffle with vinyl wrapped cabinet
Grille: Magnetic Black Fabric Grill
Accessories included: Mounting template, manual

Dimensions (WxHxD):

198 mm x  399 mm x  86 mm

Weight:

4.50 kg

 

Tilbud

Kimber Kable 4PR -  ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 4PR er den originale Kimber ferdigterminert høyttalerkabel, - it’s just too good for the money. En virkelig klassiker innenfor høyttalerkabler.
vm-4pr-terminert
Tilbud

Kimber Kable 8PR - ferdigterminert høyttalerkabel

Ferdigterminert høyttalerkabel som består av 16 ledere (8 brune og 8 sorte) og en samlet tverrsnitt på + og - , gir 2 ledere på 10 AWG. Kimber 8PR gir et lydbilde full av kropp og med mye kraft.
vm-8pr-terminert

Kimber Kable KWIK-12 - høyttalerkabel

Kimber Kable KWIK-12 er en førsteklasses høyttalerkabel for premium lyd. Den utmerker seg på in-wall installasjoner, men ytelsen er så god at den fortjener å bli brukt hvor som helst der bulk kabel skal benyttes.
vm-kwik-12

Sanus WSSCAM1, veggfeste til Sonos AMP, stk

Sanus Slim Wall Mount Designed for Sonos Amp.

Bildet er ment som en illustrasjon. Høyttaler selges separat og er ikke inkludert.
10362350

Sonos AMP, musikkanlegg med streaming

Sonos Amp gjør at du kan koble til CD-spiller, platespiller og kildene du har i ditt gamle stereoppsett for å få dette inn i Sonos sin lydverden.
10361665

Sonos BEAM Gen.2, Lydplanke / trådløs høyttaler i sort

Gjør all underholdning mer spennende med siste generasjonen lydplanke - Sonos BEAM Gen2. Den kompakte og smarte lydplanken, nå med Dolby Atmos.
10362202