Til toppen

Elac Uni-Fi UC52, sort, stk

Produktnummer: 10341140
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Elac Uni-Fi UC52 senterkanal med sitt konsentriske element er den perfekte løsningen for en overbevisende opplevelse i hjemmekinoen. UC52 er konstruert som et kompakt 3-veis bassrefleks system.

Senter for oppmerksomhet

Senterkanalen er kanalen som stort sett, eller helt, er dedikert til å gjengi dialogen til et audiovisuelt program. Høyttaleren(e) koblet til senterkanalen er plassert i midten av og bak den perforerte projeksjonsskjermen, for å gi effekten som lyder fra senterkanalen kommer fra skjermen. I mange hjemmesurroundlydenheter er senterkanalen plassert over eller under videoskjermen.

UC52 sitt konsentriske element er den perfekte løsningen for en overbevisende hjemmekino opplevelse. UC52 bruker de samme fremragende elementene og teknologier som de andre modellene i Uni-fi 2.0 serien. Uni-Fi 2.0 forbedrer den kritikerroste Uni-Fi-serien og inneholder mange endringer som løfter ytelsen utover originalene og utover hva du kan forvente i dette prissegmentet. Senterkanalen er den mest kritiske høyttaleren i et hjemmekino oppsett, og UC52 med sitt kompakte 3-veis bassrefleks system leverer en matchet sonisk signatur.

.. the UF5.2 towers and the UC5.2 center channel make for a seamless and frankly killer front end. 
-Hometheaterhifi.com

Et konsentrisk design.

Et konsentrisk design kombinerer en diskant og en mellomtone membran innenfor en enkelt stemmespole, og leverer en meget sammenhengende og nøyaktig gjengivelse gjennom hele diskant og mellomtonens frekvensområde. På grunn av høy pris blir konsentriske elementer tradisjonelt benyttet bare i de dyreste høyttalerne på markedet. I Uni-Fi 2.0 hører du finessen fra en 1-tommers soft-dome og den harmoniske nøyaktigheten av en stiv 4 tommers aluminium mellomtone kjegle spille sammen i en symfoni av sonisk perfeksjon.

Spesifikasjoner

Speaker type: 3-way, bass reflex
Tweeter:  1 x 1-inch soft dome, concentrically mounted
Midrange: 1 x 4-inch aluminum cone
Woofer:  2 x 5.25-inch aluminum cone
Crossover frequency:  200 / 2,000 Hz
Frequency response:  48 to 35,000 Hz
Sensitivity:  85 dB at 2.83 v/1m
Recommended amplifier power: 40 to 140 wpc
Peak power handling:  140 wpc
Nominal impedance:  6 Ω
Binding posts:  5-way custom
Magnetic shielding: No
Cabinet finishes:  Black ash vinyl
Accessories included: Fabric grille
Height:  18,5 cm
Width: 62,0 cm
Depth:  27,5 cm

 

Tilbud

Kimber Kable 4PR -  ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 4PR er den originale Kimber ferdigterminert høyttalerkabel, - it’s just too good for the money. En virkelig klassiker innenfor høyttalerkabler.
vm-4pr-terminert
Tilbud

Kimber Kable 8PR - ferdigterminert høyttalerkabel

Ferdigterminert høyttalerkabel som består av 16 ledere (8 brune og 8 sorte) og en samlet tverrsnitt på + og - , gir 2 ledere på 10 AWG. Kimber 8PR gir et lydbilde full av kropp og med mye kraft.
vm-8pr-terminert

Elac DEBUT 2.0 C6.2, BLACK BRUSHED VINYL, stk

Et seriøst hjemmekino system trenger en senterkanal som komplementerer frontkanalene. Elac Debut 2.0 C6.2 vil gjøre at film og musikk blir mer levende, selv om handlingen nok blir den samme.
10302905

Parasound NewClassic 275 v.2, 2 x kanals effektforsterker

Parasound 275 v.2 er alt en god effektforsterker skal være, unntatt stor. Model 275 v.2 er den perfekte forsterkeren for mindre rom med en effekt på 90 watt per kanal ved 8 ohm og 150 watt ved 4 ohm.
10301316