Til toppen
iPort xPress

iPort xPress

Få kontroll over alle Sonos enheter.
Xpress Audio Keypad er en enkel og rask måte å kontrollere alle Sonos trådløse høyttalere. Audio Keypad er batteridrevet og kan kommunisere med alle trådløse Sonos høyttaler i et WiFi-nettverk. Plasser en Keypad på veggen hvor som helst i huset. Kan brukes med alle Decora enheter.

Monter hvor som helst

Bruk magneten på innsiden av Xpress Audio Keypad for å montere den hvor som helst der det er metall! Keypad kan enkelt monteres på de fleste steder. Hvis du ønsker å montere den på en ikke-metall overflate er det bare å bruke stick-on-mount som følger med i esken.

 


Sorter etter: Navn (a > å)
Tilbud

iPort Xpress, Sonos audio knappepanel, stk

xPRESS, fjernkontroll / knappepanel for Sonos, lar deg kontrollere Sonos-enheten din hvor som helst og når som helst. Spill av musikk, juster volum, hopp over spor og tildel favoritter med et trykk på en knapp. Du kan også tilordne utvalgte favoritter til en knapp for å samle musikk for forskjellige deler av huset . Og med tilpassede scener kan du gruppere spesifikke Sonos-enheter, stille inn volumet og spille av ønsket favoritt direkte fra knappepanelet.
10302444