iPort

HOLD - CHARGE - PROTECT

iPORT

I 2004 så teamet hos Sonance en mulighet til å integrere alles favoritt Apple-produkter på en enkel måte og lanserte IPORT produktserien. Fra og med verdens første in-wall dock for iPod, som senere utviklet seg til vegg montering for både iPad og iPod touch. Sonance så behovet for at IPORT kunne hjelpe sluttbrukere med å gjøre nettbrettet til et enkelt og funksjonelt forretningsverktøy og hjemmekontroller. I dag fortsetter lovsangen å vokse etter hvert som IPORT omdefinerer hvor og hvordan du kan bruke nettbrett i boliger og kommersielle applikasjoner. Fra boliger, hotellrom, bedriftskontorer, yachter og flåter, løser IPORT-produkter reelle problemer og forbedrer brukbarheten til nettbrett i forretninger og hjemmet hver dag.

Nye iPads er her.
Vi er glade for å kunngjøre følgende kompatibilitet med nåværende iPort proukter:

iPad Air 10.5″ 3. generasjon fungerer med eksisterende LuxePort og Surface Mount produkter. Ingen produktoppdateringer kreves.

iPad mini 5 fungerer med eksisterende LaunchPort, Charge Case & Stand, LuxePort og Surface Mount produkt. I noen tilfeller er mikrofonene dekket. Oppdatert produkt for mikrofontilgang tilgjengelig.

Vi er glade for å kunne medele at den nye iPad (8. generasjon) er kompatibel med alle eksisterende IPORT-produkter som støtter iPad 10,2 » (7. generasjon). Det betyr at vi vil kunne støtte den nye iPad (8. generasjon).

Hvilke produkter passer de forskjellige modeller >>

iPad produkt guide >>

CE Pro Best Product of the Year 2014 – LaunchPort with Buttons
– CEPro

Pin It on Pinterest

Share This