Til toppen

Parasound HALO JC1+, sort effektforsterker

Produktnummer: 10303686
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

JC 1+ mono effektforsterker er kulminasjonen på fem års design, prosjektering og streng testing. Innovasjoner og fremskritt i Halo JC 1+ gjør den overlegen i alle henseender i forhold til den originale JC 1 – en av de mest anerkjente forsterkerne i lydhistorien.

Parasound nye Ultra-High-End monoforsterker

JC 1+ er Parasound sin nye høyeffektive mono effektforsterker. Det å lage en forsterker som er i stand til å fremkalle den aller beste ytelsen fra de fineste høyttalerne, og samtidig overgå konkurentene med langt høyere pris, gjør JC 1+ til Parasounds mest ambisiøse product til nå. Parasound rekrutterte nok en gang et design team ledet av den legendariske lyddesigneren, John Curl. Mannen med initialene «JC» star bak selskapets kritikerroste og kjente JC 1, JC 2BP, JC 3+, JC 3 Jr.

Konseptet var å bygge en enda kraftigere forsterker som kunne levere mer strøm til lavimpedansbelastninger, med et lavere støygulv enn den opprinnelige JC 1. Og siden nye JC 1+ er vurdert med en effekt på 1300 watt ved 2Ω, en toppstrømskapasitet på 180 ampere og et signal-støyforhold på> 122 dB, ser det ut til at de to har nådd målet sitt ... ikke minst fordi Parasound JC 1+ vil forbli stabil selv ved impedanser under 1Ω!
Parasound JC 1+ mono har to helt forskjellige strømforsyninger, en for inngangstrinnet og den andre for utgangstrinnet, slik at krav til utgangstrinns tilførsel ikke påvirker inngangstrinnene.

This is a superb-sounding amplifier that will get the best from every loudspeaker with which it is partnered. Well done, Mr. Curl.
- Stereophile (John Atkinson)

 

 Med en kraftleveranse på 450 watt RMS til 8 ohm, 850 watt RMS til 4 ohm, og 1.300 watt RMS ned til 2 ohm – sammen med en topp strømkapasitet på 180 ampere, fremkaller JC 1+ fantastisk ytelse fra de fleste høyttalerne. De første 25+ watt i ren klasse A vil virkelig få høyttalerne dine til å synge.

Kimber Kable CARBON -  signalkabel

Bruk av karbon i Kimber Carbon signalkabler gir lydbildet økt presisjon, åpenhet og tonal tilstedeværelse. Karbon har optimale dielektriske egenskaper for kabelproduksjon.
vm-carbon

Kimber Kable CARBON 16 - høyttalerkabel, par

Carbon 16 høyttalerkabel spiller med et dynamisk detaljert og massivt lydbilde. En perfekt match for full-range gulvhøyttalere og større stativhøyttalere.
vm-carbon16

Kimber Kable HERO - signalkabel

Kimber Kable HERO spiller med stor gjennomsiktighet og fantastisk bassdefinisjon og setter standarden for rimelige signalkabler.
vm-hero

Kimber Kable PK10 Palladian - strømkabel

Kimber Kable PK10 Palladian strømkabel gir økt gjennomsiktighet, detaljer, artikulerte bass, dynamiske kontraster, musikalsk letthet og et finkornet lydbilde.
vm-pk-10-pal

Parasound HALO A21+, sort effektforsterker

Parasound A21+ er en oppgradert versjon av den A21 som har vært en av markedets aller mest solgte effektforsterker. På A21+ er effekten økt med ytterligere 25%.
10302896

Parasound HALO A23+, sort effektforsterker

Parasound Halo A 23+ to kanals forsterker yter 160 watt THX Ultra 2 sertifiserte effekt per kanal, og den ser like fantastisk ut som den låter. Sofistikert design, høyoppløst lyd, kun deler av beste kvalitet, og en overkommelig pris.
10302854
Nyhet

Parasound HALO JC1+, sølv effektforsterker

JC 1+ er kulminasjonen på fem års design, prosjektering og streng testing. Innovasjoner og fremskritt i Halo JC 1+ gjør den overlegen i alle henseender i forhold til den originale JC 1 – en av de mest anerkjente forsterkerne i lydhistorien.
10303687

Parasound HALO JC5, effektforsterker

Forsterkeren er balansert tvers igjennom med high bias klasse A/AB som gir 12 watt pr kanal i ren klasse A og i klasse AB gir den uten problemer 400 watt pr kanal ved 8 ohm. Den yter 1,200 watt i brokoblet modus!
10302792

Elac CONCENTRO S 509, Black High Gloss, stk

Lidenskapen for detaljer sammen med tysk kvalitet har skapt noe helt spesielt: Elac CONCENTRO S 509 gulvhøyttaler er et kunsthåndverk, designet for å kunne nyte musikk med alle sanser.
10340647

Parasound HALO JC 2 BP, sort forforsterker

Parasound Halo JC 2 BP er en ren analog forforsterker, og et produkt av ekte genier. John Curl og CTC builders, hjernene bak Parasound sin berømte monoforsterker JC 1, har utviklet JC 2 BP til å bli den neste legenden.
10301173

Parasound HALO JC3+, sort RIAA trinn

Parasound JC 3+ er en av John Curl’s legendariske phono forforsterkere. Hans tilnærming til å forsterke ekstremt lave signaler gir lytteren den beste sjansen til å oppleve musikken slik den er tenkt gjengitt. 
10301319

Parasound HALO P6, sort forforsterker

Parasound Halo P 6 en avansert 2.1-kanals stereo forforsterker med DAC og hodetelefon forsterker. Et produkt som er designet for seriøs 2-kanals musikklytting, men har også funksjonalitet til og integreres i et surround/hjemmekino system.
10302849