Til toppen

Sonos AMP + Gallo Acoustics Micro SE Single Droplet i stainless steel

Produktnummer: 10362069
Lagerbeholdning:

inkl. mva.


Stereopakke # 5 med Sonos Amp og 2 stk Gallo Acoustics Micro SE Droplet pendelhøyttalere.

Sonos Amp


Med Amp får du Sonos-opplevelsen på gulvhøyttalere, vegghøyttalere, takmonterte høyttalere, utendørshøyttalere og bokhyllehøyttalere.
Sonos-Amp gjør at du kan koble til CD-spiller, platespiller og kildene du har i ditt gamle stereoppsett og få dette implementert inn i Sonos sin lydverden. Bruk Amp til å drive Sonos trådløse innbygningshøyttalere. Du kan til og med drive utendørshøyttalere og utvide Sonos-anlegget til hagen.

Lag et usynlig lydsystem

Få strålende lyd uten å gå på kompromiss med plass eller design med Sonos Architectural by Sonance, en samling høyttalere i taket, i veggen og utendørs som er optimalisert for Sonos Amp.

Få en bedre TV-opplevelse

Opplev stereolyd for serier, filmer og videospill når du kobler Amp til høyttalerne og TV-en. Legg til et par trådløse Sonos One surroundhøyttalere for enda mer engasjerende hjemmekinoopplevelse.

 

Designet for å holde seg avkjølt

Designet kan monteres i rack og inneholder en spesialutviklet kjølefinne som gir optimalisert luftstrøm og varmestyring.

The new Sonos Amp is a marvel of simplicity and versatility that will enhance and expand any Sonos multiroom audio system
-soundandvision

Gallo Acoustics Droplet


Gallo Acoustics Droplet pendelhøyttalere er en motvekt mot standard kabinett høyttalere og ansiktsløse varianter i taket. Droplet er løsningen på utfordringene med åpen arkitektur og høyt under taket. Du vil oppnå å få din personlige stil og farge ved installasjoner som krever ekte hi-fi lyd.

MUSIKK OVENFRA

Droplet passer inn i hjemmet og i et bredt utvalg av miljøer som salonger og spisestuer, til kjøkken og hjemmekinoer. Droplet A´Diva SE er høy ytelse versjon av standard A'Diva design. A’Diva SE versjonen gir et ultra bredt lydbilde og utvidet frekvensområde. Dette er den ultimate Droplet varianten.

SUBWOOFER

I de fleste tilfelle vil vi anbefale at Droplet høyttalerne brukes sammen med en subwoofer, og Gallo TR-3D eller Profile sub er utmerkede valg. Ta gjerne kontakt for råd om nødvendig.