ELAC NAVIS ARB-51 TAR TETEN

ELAC NAVIS ARB-51 TAR TETEN

Soundandvision tester Elac sin nyeste aktive høyttaler Navis ARB-51, og konkluderer med 5 av 5 mulige stjerner!
En grundige test som ved siden av lydkvalitet også beskriver hvor tilpasningsdyktig høyttalerne er ved sine mulige settinger som gjør at den kan tilpasses maksimalt til det rommet den skal spille i.

… whatever I played sounded musical, dynamic, and honest, and the volume level, detail, and extension of the comparatively tiny Navis was a consistent source of wonder.
– SoundAndVision

CONTROL4 MED NYTT OS

CONTROL4 MED NYTT OS

Control4 introduserer SMART HOME OS 3

Med nye funksjoner, et nytt grensesnitt, og mer enn tusen forbedringer, kan huseiere nå tilpasse og organisere favorittrom, enheter og scener, sveipe-og-trykk for enkel navigering, tilpasse bakgrunnsbilder etter deres smak og nyte en beriket underholdningsopplevelse.

SONANCE GARDEN SERIE

SONANCE GARDEN SERIE

Sonance Garden Serie

Sonance Garden serien låner mye av både ytelse og design fra de bransjeledende Sonance Landscape produktene, men skaper et mindre skala system ideelt for utendørsarealer på opptil 325 kvm. Sonance Garden Series er den perfekte balansen mellom ytelse og enkelhet i et utendørs lydsystem.

ELAC WS-1665 TESTES i LYD & BILDE

ELAC WS-1665 TESTES i LYD & BILDE

Fantastisk! Elac leverer en lyd som er like luftig som den er rytmisk og kontant.

Dette er åpningen i Lyd & Bilde etter at de har hatt ELAC WS-1665 inne til test. Utstyrt med to basshøyttalere og den kritikerroste JET 5 diskant gjør høyttaleren til rett valg selv i store lytterom eller hvis du er av de som liker å spille høyt.
Lyd & Bilde konkluderer:

Elac WS 1665 er en vegghøyttaler som på utsøkt vis balanserer en rytmisk bass med gnistrende luftige overtoner. Den låter tøft når den skal, og bassen er utstrakt nok til at man ikke trenger en subwoofer for å underholdes.
– Lyd & Bilde

PARASOUND JC5 TESTES I HOMETHEATERREVIEW

PARASOUND JC5 TESTES I HOMETHEATERREVIEW

Fler og fler seriøse tidsskrifter ber om å få teste Parasound sin nyeste effektforsterker – JC5. Sist ut er HomeTheaterReview som selvfølgelig er full av lovord.

..like its big brother, the original JC 1, the Parasound JC 5 is a stunning amplifier. 

For all but the most stringent of power requirements, this amp will be everything you’re looking for. 
– hometheaterreview

PARASOUND JC5 TESTES I ZERO FIDELITY

PARASOUND JC5 TESTES I ZERO FIDELITY

Zero Fidelity er en YoyTube kanal som omtaler og tester HiFi utstyr. Etter å ha spilt på Parasound Halo JC5 er konklusjonen klare «This is a fantastic amplifier». Enklere kan det vel ikke sies?

 

What’s more badass than a stereo amp that can deliver 400wpc into 8 ohms, 600wpc into 4 ohms, and a whopping 1200w into 8 ohms when bridged? How about an amp that can deliver finesse on top of raw brute force.
– Zero Fidelity

Nyheter:

Pin It on Pinterest

Share This