ELAC WS-1665 TESTES i LYD & BILDE

ELAC WS-1665 TESTES i LYD & BILDE

Fantastisk! Elac leverer en lyd som er like luftig som den er rytmisk og kontant.

Dette er åpningen i Lyd & Bilde etter at de har hatt ELAC WS-1665 inne til test. Utstyrt med to basshøyttalere og den kritikerroste JET 5 diskant gjør høyttaleren til rett valg selv i store lytterom eller hvis du er av de som liker å spille høyt.
Lyd & Bilde konkluderer:

Elac WS 1665 er en vegghøyttaler som på utsøkt vis balanserer en rytmisk bass med gnistrende luftige overtoner. Den låter tøft når den skal, og bassen er utstrakt nok til at man ikke trenger en subwoofer for å underholdes.
– Lyd & Bilde

PARASOUND JC5 TESTES I HOMETHEATERREVIEW

PARASOUND JC5 TESTES I HOMETHEATERREVIEW

Fler og fler seriøse tidsskrifter ber om å få teste Parasound sin nyeste effektforsterker – JC5. Sist ut er HomeTheaterReview som selvfølgelig er full av lovord.

..like its big brother, the original JC 1, the Parasound JC 5 is a stunning amplifier. 

For all but the most stringent of power requirements, this amp will be everything you’re looking for. 
– hometheaterreview

PARASOUND JC5 TESTES I ZERO FIDELITY

PARASOUND JC5 TESTES I ZERO FIDELITY

Zero Fidelity er en YoyTube kanal som omtaler og tester HiFi utstyr. Etter å ha spilt på Parasound Halo JC5 er konklusjonen klare «This is a fantastic amplifier». Enklere kan det vel ikke sies?

 

What’s more badass than a stereo amp that can deliver 400wpc into 8 ohms, 600wpc into 4 ohms, and a whopping 1200w into 8 ohms when bridged? How about an amp that can deliver finesse on top of raw brute force.
– Zero Fidelity

ELAC NAVIS – AWFULLY IMPRESSIVE

ELAC NAVIS – AWFULLY IMPRESSIVE

ELAC Navis aktive stativhøyttaler ARB-51 testes i www.soundstagesimplifi.com og sammenlignes med høyttalere som koster 3 ganger så mye. Og det kan ikke avgjøres en vinner. Nok engang viser ELAC at de er leverandøren som gir mest lydkvalitet for pengene.

It’s awfully impressive that Elac’s Navis ARB-51s compare so favorably with an active speaker costing three times as much. 

In my view, the ARB-51 rockets straight to the top of the charts.

– SoundStage! Simplifi

GALLO ACOUSTICS FEIRER 20 ÅRS JUBILEUM

GALLO ACOUSTICS FEIRER 20 ÅRS JUBILEUM

Sommeren 1999 lanserte Anthony Gallo sitt Nucleus Micro-design. Nucleus Micro-designen (nå kjent som «Micro») ble en umiddelbar hit! Folk spurte seg «hvordan kan en liten kule spille musikk på denne måten?»
Tjue år senere, og Micro har vært i kontinuerlig produksjon hele tiden. Gjennom årene har forbedringer blitt gjort på kabinett og selve elementet slik at Micro modellene er forbedret på alle områder. Det har i disse årene også kommet flere modeller som Micro SE og en anheng variant kalt Droplet.
I anledningen sitt 20 års jubileum har Gallo produsert en spesiell skinnende krom versjon av Micro, Micro SE, Micro Droplet.

IPORT PRODUKTER KLARE FOR NYE IPAD

IPORT PRODUKTER KLARE FOR NYE IPAD

Nye iPad er her.

Relativt ofte kommer det nye iPad modeller, og iPort må noen tilfeller gjøre små tilpasninger på sine produkter. Se tabell nedenfor som viser kompatibilitet.
Vi forventer nye produktet skal være tilgjengelig i juni.
Kontakt oss for mer informasjon om produkt oppdateringer.

 

PARASOUND XRM TESTES I STEREO+

PARASOUND XRM TESTES I STEREO+

Stereo+ har i 2 utgave i 2019 en omstendig test av Parasound XRM. Dette er en enkel og rimelige riaa forsterker som gjør det mulig å koble platespilleren til hvilken som helst forforsterker/hjemmekinoforsterker og gir en lydkvalitet som virkelig rettferdiggjør din gamle platesamling. Lenge leve vinyl!
Zphono XRM skiller seg ut fra mengden med mulighet for å benytte to platespillere samtidig, eller en platespiller med to tonearmer.

 

Parasound ZPhono XRM er et trygt og godt kjøp, og et av de tydeligste eksemplene du kan finne på at platespillerlyd kan løftes vesentlig med en god RIAA.
– Stereo+

Nyheter:

Pin It on Pinterest

Share This