PARASOUND P6 og A23+ TESTES I STEREO+

PARASOUND P6 og A23+ TESTES I STEREO+

Parasound har modernisert flere av sine produkter, og i 2018 kom en forbedret A23 med navnet A23+. Samtidig kom en helt ny forforsterker P6, som tar over tronen etter P5, som i sin tid tok markedet med storm.
Stereo+ har testet disse produktene i kombinasjon, og nedenfor kan du lese fra konklusjonen.

 

..det virker nesten naturstridig at det skal være mulig å få så bra lyd for drøyt 30.000 kroner som dette settet koster…. For et fantastisk forsterkersett.
– Stereo+

FUTURE AUTOMATION PÅ ISE 2019

FUTURE AUTOMATION PÅ ISE 2019

Future Automation konstruerer og produserer et omfattende utvalg av TV-Heiser, montering av TV på vegg, i tak, projektormonteringer, mekanismer for «moving panels», og gulv / bordmonteringer som kan integreres i AV-installasjoner.
ISE 2019 er avsluttet, og Future Automation hadde en fantastisk tid og fikk møte eksisterende og nye kunder på dette unike showet. Future Automation takker for besøket med denne videoen.

NCMS MED GALLO ACOUSTICS

NCMS MED GALLO ACOUSTICS

NCMS as er glad for å kunngjøre at vi nå er distributør av Gallo Acoustics.
Gallo Acoustics produserer verdens fineste kompakte høyttalersystem hvor de blander ekte hi-fi-ytelse med moderne industrielt design, innpakket i en installasjon og innrednings vennlig pakke. Gallo leverer eksepsjonell ekspansiv lyd og opptar minimal plass.

OPPGRADERING AV MYRUSSOUND

OPPGRADERING AV MYRUSSOUND

En oppdatert versjon av MyRussound-appen (versjon 10.00.14) er nå tilgjengelig i både Google Play og Apple App Store for alle Android- og iOS-enheter. Denne nye versjonen av appen er en del av utrullingen for de kommende MBX-PRE- og MBX-AMP-produktlanseringene, og er påkrevd for å kunne bruke disse produktene.

XTS og XTSPlus Touchscreens

En ny versjon av programvaren til Russounds XTS og XTSPlus veggmonterte fargeskjermer er også tilgjengelig. XTS-familien av berørings skjermer bruker en variant av MyRussound-appen, og

PARASOUND JC5 TESTES I SOUNDSTAGE! HIFI

PARASOUND JC5 TESTES I SOUNDSTAGE! HIFI

Halo JC5 er den nyeste ultra high-end stereoforsterker fra Parasound, utviklet i samarbeid med lyd legenden John Curl. Kravspesifikasjonen når de startet utvikling av JC5 var å lage en kompromissløs stereoforsterker med DNA fra monoblokkene JC1, som er anerkjent som den ultimate benchmark for forsterkerytelse og verdi.
SoundStage! HiFi har allerede fått en ny favoritt:

 

I can’t recommend Parasound’s Halo JC 5 highly enough.
– SoundStage! HiFi

PARASOUND A21+ TESTES I POSITIVE FEEDBACK

PARASOUND A21+ TESTES I POSITIVE FEEDBACK

 

Halo A21 har vært et av kjerneproduktene til Parasound i mer en femten år, og gitt eksepsjonell lydkvalitet i forhold til pris. Nå har Parasound gjort store oppgraderinger på forsterkeren og gitt den navnet A21+, og som viser at det fortsatt er mulig å utvikle produkter med ekstrem høy ytelse per krone. A21 + kan skryte av 300 watt per kanal med 8 ohm belastning, 500 watt per kanal i 4 ohm, og hele 1000 watt per kanal i 8 ohm når begge kanalene er koblet til en monokonfigurasjon!
Positive Feedback har hatt A21+ til test, og avslutter med:
 

 

The A21+ represents a new unparalleled value in amplifier performance. .. It would be difficult get more amplifier without pursuing a home equity loan, or at least a small automobile loan. The Halo A21+, is a keeper.
– Positive Feedback

ELAC B5.2 TESTES I WHAT HI*FI

ELAC B5.2 TESTES I WHAT HI*FI

Debut endret spillet og nå er det endret igjen med Debut 2.0 Serien.
ELAC Debut B5 fikk følgende beskrivelse i norske Lyd & Bilde «..Høyttalere til noen skarve tusenlapper skal da ikke låte så bra?».
ELAC hviler aldri på laurbæret og har kommet med en forbedret versjon B5.2 som testes i WhatHi*Fi med denne konklusjonen:

It’s fair to say that these new Debut B5.2 speakers should be considered one of the company’s finest efforts, particularly when their price is taken into account. If the established budget speaker brands aren’t worried about these boxes, they should be.
– WhatHi*Fi

Nyheter:

Pin It on Pinterest

Share This