Til toppen

Parasound HALO P6, forforsterker

Produktnummer: 10302849
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Parasound Halo P 6 en avansert 2.1-kanals stereo forforsterker med DAC og hodetelefon forsterker. Et produkt som er designet for seriøs 2-kanals musikklytting, men har også funksjonalitet til og integreres i et surround/hjemmekino system.

P 6 er bygd etter meget strenge kvalitets og ytelseskrav som Parasound er kjent for. P 6 er spekket med funksjonalitet som gjør den til en unik forforsterker som passer inn i et moderne anlegg hvor man blander stereo, surround, PC-avspilling, high-res formater osv.

P 6 har innebygd ESS Sabre32 Reference DAC som via koaks eller optisk støtter sampling helt opp til 192kHz .  Asynkron USB 2.0 støtter PCM opp til 384kHz/32-bit og DSD. Det finnes  egen subwoofer utgang med separat volumkontroll og delefilter setting. RIAA forsterker for både MM, MC og MI pickup. Det finnes RCA og XLR inn og utgang. Fra frontpanelet nås en egen hodetelefon forsterker. Bypass inngangene brukes for å innlemme P6 inn et hjemmekino system. Dette gjør at du kan bruke din subwoofer(e) og stereo effektforsterker (eller to kanaler av en flerkanals forsterker) som driver venstre og høyre høyttalere for både stereo kilder koblet til P6 og som en del av et hjemmekino system.

Kombinasjonen av fleksibilitet, lyd og pris er fantastisk for både forforsterkeren og effektforsterkeren. Her er det bare å si som Ole Brumm: Ja, takk begge deler. Sammen er P 6 og A 23+ dynamitt.
– Stereo+