Til toppen

Parasound HALO A52+, sort 5-kanals effektforsterker

Produktnummer: 10302529
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Den prisbelønte Halo A 52-forsterkeren er tilbake. Nå med 44% mer kraft! Den nye Parasound Halo A 52+ femkanalsforsterker bruker John Curl-designet kretsløp for bedre ytelse enn noen gang. Og den originale Halo A 52 er en tøff utfordrer.

Med 44% mer kraft enn forgjengeren, vil A 52+ drive omtrent hvilken som helst høyttaler. A 52+ har klasse A / AB-kretser og er direkte koblet uten kondensatorer eller induktorer i lydbanen for å sikre renest mulig signal. Full effekt helt ned til 5 Hz.

Halo A 52+ har en tilpasset 1,5 kVA innkapslet toroid transformator med uavhengige sekundærviklinger slik at hver forsterkerkanal har sin egen strømforsyning, noe som sikrer nok kraft til enhver tid og under alle forhold. Det reduserer også gjennomslag mellom kanaler som kan gjøre lyden uskarphet og svekke den rette følelsen av hvor instrumenter, dialog og effekter er plassert.

Forsterkeren har et svart anodisert ekstrudert frontpanel med nye faste aluminiums deksler som er malt og håndpolert. Disse representerer en frisk og raffinert Halo-estetikk.

The Halo A 52+ provided all the power that my speakers could handle, and did so with aplomb.
– Stereophile