Hei alle sammen,

Over en lengre periode har vi hatt en valutautvikling som ikke er positiv for import av varer og tjenester når man handler med Dollar eller Euro.
Den norske kronen er nå på sitt svakeste på 30 år og i tillegg kommer den amerikanske tollavgiften på produkter som produseres i Kina.
Alt dette påvirker oss negativt, og selv om vi har vært i forkant med å fylle opp lageret ekstra den siste tiden for å kunne beholde prisene så lenge som mulig, ser vi oss nå dessverre nødt til å øke prisene på de fleste varer fra 1. November.

Nye prislister vil komme fortløpende, men har du spørsmål eller tilbud som skal ut på spesifikke produkter. Ta kontakt for oppdaterte priser.

Utklipp fra Nettavisen:

«Den norske kronen har svekket seg kraftig mot mange andre valutaer som Amerikanske dollar, euro og Britiske pund siden i sommer, og dette kan være bare begynnelsen. Det kan komme til å bli nærmest valutasjokk for Norge og nordmenn i 2020. Dollaren kan stige opp mot 10-tallet, Euroen opp på 11-tallet og Britiske Pund opp på 13-tallet.»

Pin It on Pinterest