DVDO – TILE

Den nye DVDO TILE gjør det mulig for flere brukere å streame alt innhold fra nesten hvilken som helst trådløs enhet til en eller to skjermer.
Overfør fem «on-screen» vinduer fra flere brukere og flere kilder.
Overfør opp til fire 1080p video streams samtidig

“Best New AV Systems Product» award from rAVe publications
– rAVe publications 2018

Se skjermbilder fra flere brukere.

Opptil 5 forskjellige on-screen dialoger kan vises samtidig, slik at flere brukere kan dele innhold, applikasjoner og filer, sammenligne AV-filer og bilder, eller å hente opp nettsteder sammen med presentasjoner. Dette kan føre til effektive og dynamiske diskusjoner og en utvidet fleksibilitet med hensyn på team samarbeid.

Bland innhold fra forskjellige kilder

TILE-systemet tilbyr 5 HDMI-innganger, inkludert en HDMI 2.0a 4K, 2 USB-innganger og 2 HDMI-speilutganger. Nesten ethvert kildesignal kan passere gjennom TILE, slik at brukerne kan caste alt innhold fra forskjellige kilder samtidig, på toppen av HDMI-innhold, uten å måtte bekymre seg for kompatibilitet.

Last ned DVDO TILE App

DVDOs gratis og brukervennlige TILE-app er tilgjengelig for iOS- og Android mobilenheter, samt for Mac- og Windows-PC-systemer. Brukerne laster bare ned appen fra iTunes eller Google Play eller fra TILE selv og begynner å caste innhold via TILE til den tilkoblede skjermen. En moderatormodus kan bidra til å godkjenne innholdet før det vises på skjermen, – en ønsket funksjon i utdannings miljøer.

Effektivt samarbeide

TILE forenkler prosessen for trådløs tilkobling av flere brukere til et eksisterende skjermsystem. Brukere trenger ikke lenger å dele en kablet tilkobling og omkonfigurere deres bærbare skjerm; de kan bare velge innholdet de vil vise til gruppen og caste den til skjermen. Siden opptil 5 forskjellige vinduer kan vises samtidig, kan flere brukere dele ideer og presentasjoner samtidig, noe som fører til effektive og dynamiske diskusjoner og skape en ny dimensjon for teamutvikling.

Pin It on Pinterest

Share This