ELAC Adante
Elac Adante

ELAC ADANTE

Denne serien er et resultat av dyktig håndverk og et ønske om å skape noe ekstraordinært.
Etter den helt spesielle suksessen med Debut og Uni-Slim serien, begynte ELAC sitt ingeniør team å skape en ny og enda mer ambisiøs høyttaler serie.
Denne serien vil redefinere begrepet om hva som er mulig å oppnå med hensyn til størrelse og pris. Det avanserte designet, den overlegne kvaliteten på elementer og komponenter, og ikke minst byggkvaliteten denne serien har gjør dette til kanskje den mest spennende høyttalerserie fra ELAC noen sinne.
AS-61 kåres som «Best Loudspeaker» 2018-2019 av EISA.

AS-61 ser kanskje diskrete ut, men er alt annet. Omhyggelig tilpasning av smart teknologi har gitt denne attraktive stativhøyttaleren overraskende dynamisk og kraftfull lyd for en høyttaler på denne størrelsen. Designer Andrew Jones har med denne høyttaleren oppnådd fantastisk gjengivelse fra en vanlig koaksial driverenhet med en innvendig bassenhet (coupled cavity) med en koblet passiv bass. Resultatet er et vidunderlig panoramisk lydbilde, imponerende dypt perspektiv og flott oppløsning fra bunn til topp. Uten tvil en av dagens smarteste og mest teknisk avanserte nye høyttalere
– EISA

Pin It on Pinterest

Share This