Elac Debut Reference

ELAC DEBUT REFERENCE

Utseende og lydkvalitet slås sammen i ELAC sin nye Debut Reference serie, som består av stativ, gulv og senter høyttalere.
Debut Reference Series er ikke bare en face-lift på den anerkjente Debut 2.0 serien, men markerer en tydelig foredling både visuelt og lydmessig.
Sjefsdesigner Andrew Jones opprettet ELAC Debut Series for å introdusere en fint klingende høyttaler til en rimelig pris, og forbedret dem ytterligere med 2.0-versjonen. Men nå, med designrehabiliteringen på Debut Reference-serien, har høyttalerne en visuell signatur som står i stil med deres soniske overlegenhet.
Andrew Jones er et legendarisk navn innen hi-fi, etter å ha jobbet som lydingeniør i selskaper som KEF, Infinity, TAD og Pioneer, hvor han etablerte et rykte for å skape gode høyttalere for ikke altfor mye penger (bortsett fra TAD).
Omfattende forbedringer ved Debut Reference-høyttalerne ble oppnådd ved en kombinasjon av sterkere intern avstivning, mer sofistikert delefilter og en rekke andre justeringer, inkludert en dual-port design laget for mer dynamisk lavfrekvensytelse.

Pin It on Pinterest

Share This