ELAC Muro Sub

ELAC MURO SUB2010-BK

Å legge til et kraftig bass fundament til musikk og lydspor i en film gjør at du på en måte både føler og hører. De kompakte konstruksjonene til subwooferen Sub2010-BK i Muro serien gjør det mulig å plassere den vertikalt, horisontalt eller på veggen. Sofistikert appkontroll og innebygd trådløs mottaker sikrer sømløs integrering i ethvert system.

120 Watt BASH forsterker

BASH (Bridged Amplifier Switching Hybrid) forsterkere representerer en «best fra begge verdener»-løsning med hensyn på subwooferforsterkning, den kombinerer lydkvaliteten til klasse AB og med effektiviteten til klasse D-forsterkere.

8″ High Excursion Woofer

Et egenutviklet 8-tommers basselement gir kvalitet og mengde bass som kreves for å kunne gjengi dagens krevende filmlydspor og musikk.

Avansert Bluetooth-kontroll

SUB2010-BK kommer med ELAC sitt avanserte digitale styringssystem. Last ned ELAC SUB Control 2.0-appen på smarttelefonen, og du vil få full kontroll. Ikke mer famling rundt baksiden av subwooferen.

AutoEQ

Ved hjelp av ELAC SUB Control 2.0 appen og smarttelefonens mikrofon, vil SUB2010-BK automatisk utjevne rommets egenskaper ved hjelp av en 12-bånds parametrisk equalizer. Manuell justering er også tilgjengelig hvis ønskelig.

Fleksibel montering

SUB2010-BK kan installeres vertikalt eller horisontalt, slik at det blir større fleksibilitet i plassering.

AirX2 Wireless Klar

SUB2010-BK har en innebygd AirX2 trådløs mottaker. Bare legg til den valgfrie AirX2-senderen for å muliggjøre en enda mer fleksibel plassering.

Woofer: 1 x 8 inch Doped Paper cone
Crossover frequency: Variable (50 – 150Hz)
Frequency response: 38 to 150Hz
Cabinet Finish: Black Vinyl
Grille: Metal
Power output: 125W – 250W Peak
Topology: BASH
Inputs: L/R/LFE/Wireless
Standby Power Consumption: 5 Watt
App Control: Yes (Ios and Android)
Auto EQ: Yes (Ios and Android)
Accessories includes: Horizontal feet, Wall Mount Brackets, Owners Manual

Pin It on Pinterest

Share This