iPort control mount

iPORT CONTROL MOUNT

Control Mount er den originale veggmonteringen til iPad, klar for både boliger og kommersielle installasjoner. Bruk iPad som kontrollpanel eller informasjonssenter i hjemmet, eller bruk iPad på kontoret som digitale skilt. Med sin lille minimalistiske og lakkerbare ramme vil Control Mount blande seg inn i en rekke dekorer og opprettholde elegansen i rommet.
Det finnes en Control Mount for enhver iPad utgave.

Control Mount består av en bakboks, fascia montering og elektronik for lading. IPad installeres i fascia-enheten og bruker Apples iPad-lightning kabel for tilkobling til Control Mounts ladelektronikk. Enheten er så magnetisk montert i bakboksen som resulterer i montering som bare rager litt over 4 mm ut ifra veggen.

PRESSE OMTALER

I have had a great experience to date! Clean install and wonderful display!

- Customer

Had it for about a year. Works perfect.

- Customer

This is an excellent unit. Well built and easy to install. Very good product.

- Customer

Lavprofil iPad ramme

Control Mounts malbare minimalistiske ramme vil gli inn i de fleste alle design både i private hjem til kommersielt. Monteringsrammen stikker kun ut 3 mm fra veggoverflaten.

VoltPort® Electronics

VoltPort sikrer at iPaden lades i veggen fra avstander opptil 250 fot via lavspenningsledninger. Du kan til og med bruke en kommersiell strømforsyning for å drive flere iPads fra en forsyning.

Sikker montering

Med en innebygget tyveribeskyttende komponent vil Control Mount sørge for at iPad forblir i veggen, spesielt i offentlige bruksområder.

Pin It on Pinterest

Share This