iPort launchport

iPORT LAUNCHPORT

Launchport eliminerer ledninger og gir et enkelt og sømløst system for å alltid ha en fulladet iPad. Legg din iPad på en basestasjon og benytt den til å skrive, søke eller se på nettsider og film. Plasser den på en veggstasjon og bruk den som en digital bilderamme, informasjonssenter eller hva du måte ønske å benytte din iPad til.

Deksel + Stasjon = System

Launchport består av 2 deler, et beskyttelses deksel og en ladestasjon. Din iPad skyves inn i beskyttelses dekselet og ladestasjonen gir deg et sted å plassere din iPad. Det er 2 typer ladestasjoner: en veggstasjon for montering på vegg og en bordmodell for alle andre plasseringer.

PRESSE OMTALER

I have had a great experience to date! Clean install and wonderful display!

- Customer

Had it for about a year. Works perfect.

- Customer

This is an excellent unit. Well built and easy to install. Very good product.

- Customer

Deksel

LaunchPort Deksel er en beskyttende ramme som finnes både for nye og eldre iPad og iPad mini. Du kan enkelt montere og lade din iPad på en vegg med et WallStation, eller på et bord med Base Station.

Base

Basestasjonen lar deg montere din iPad til en bordplate slik at du kan lade og bruke den samtidig. Den er laget av børstet aluminium, og ser flott ut sammen med alle dine Apple-produkter.

Wallstation

LaunchPort Wallstation gir deg mulighet for å henge iPad på veggen. På denne måten får den sin faste plass, og den er alltid fullladet”. Wallstation har en finesse som gjør at du kan benytte iPad stående eller liggende.

Pin It on Pinterest

Share This