iPort luxeport

iPORT LUXEPORT

LuxePort er det ultimate iPad lade og monterings system. Systemet består av et deksel og stasjoner for lading på bord eller vegg.
LuxePort gjør at iPad-en din kan passe inn i luksuriøse kontorer og hjem med sine presisjonsmaskinerte komponenter. LuxePort har også et låsesystem som tillater total låsing av deksel til en stasjon, slik at det også fungerer i de mest krevende kommersielle miljøene.
Fest, lad og beskytt din iPad i luksuriøs og elegant emballasje med LuxePort.

Deksel + Stasjon = System

Systemet består av 2 deler, et beskyttelses deksel og en ladestasjon. Det er 2 typer ladestasjoner: en veggstasjon for montering på vegg og en bordmodell for alle andre plasseringer.
Systemet lager et fast oppholdssted for iPad, slik at du alltid vet hvor den er og holder den alltid ladet og alltid klar.​

Galleri – trykk for større bilde

Deksel

Med premium-funksjoner som et sikkerhetslåsesystem som muliggjør låsing av Case og BaseStation til et bord eller en vegg, kan LuxePort brukes i kommersielle miljøer.

Basestasjon

Monter og lad iPad i enten stående eller liggende. BaseStation har en hengsel slik at iPad kan ses i nesten hvilken som helst vinkel. Sikre iPad til BaseStation ved hjelp av tilgjengelig sikkerhetslås.

Veggstasjon

Veggstasjonens elegante og minimalistiske design gjør det enkelt å integrere. Med det lille tre tommers firkantede fotavtrykk forringer ikke veggstasjonen designen av rommet. Bruk LuxePort veggstasjon til å koble iPad via PoE eller 24V.

Pin It on Pinterest

Share This