iPort Surface Mount

SURFACE MOUNT WITH BUTTONS

iPort Surface Mount gjør din iPad til en smart berøringsskjerm. Ved å bruke den elegante rammen som er tilgjengelig i tre forskjellige farger som kan festes til alle forskjellige materialer, smelter den lett inn i ethvert miljø. Den strekker seg litt over en tomme fra veggen og drives av en PoE-splitter som lett passer i en standard elektrisk boks. Med denne løsningen trenger du ikke å lage et stort hull i veggen for å brette iPad-en din.
iPort Surface Mount with Buttons kombinerer rikdommen av apper med harde knapper som gir deg umiddelbar tilgang til kritiske kontroll funksjoner. Koble direkte via Ethernet til mange kontrollsystemer med et mer elegant brukergrensesnitt.
Hver LED-knapp er bakgrunnsbelyst og du kan tilpasse lysstyrke og farge avhengig av anledningen. Med mer enn 30 graverte knapper i boksen finnes det ikoner for å representere de fleste kontroll systemfunksjoner.

Kommuniserer over IP

Surface Mount with Buttons kommuniserer via TCP / IP direkte via en enkelt CAT5-kabel. Når en Bezel er konfigurert på et nettverk, kan du bare laste ned driveren for ditt kontrollsystem og begynne å programmere triggere å sette opp makroer og kommandoer.

Lasergraverte knapper

Hver knapp tilbyr en Trykk eller Trykk & Hold-funksjon. Knapper kommuniserer med JSON IP-streng.
Kombinert med presis LED-bakgrunnsbelysning er den resulterende kontrollopplevelsen intet mindre enn luksuriøs. Velg mellom 30 + ikoner som følger i boksen for å matche med programmerte funksjoner. Og hvis du ikke finner et ikon, kan du bestille egendefinerte ikoner for å passe perfekt til det du ønsker utført.

PRESSE OMTALER

The Surface Mount electronics system is a game changer.

- Connectedhome

Took 10 minutes to fit and looks very slick on the wall. Very pleased !!

- Customer

This is an excellent unit. Well built and easy to install. Very good product.

- Customer

Presisjonmaskinert ramme

Surface Mount sin aluminium ramme er laget av høyverdig legering og utviklet til de høyeste standarder. Velg mellom 3 utførelser: svart, hvit eller sølv. Resultatet er like raffinert som iPad selv.

Fleksibel strømforsyning

Surface Mount elektronikksystem kan motta strøm fra en PoE Switch eller 24V DC strømforsyning. Og i de tilfeller der strøm fra veggkontakten er nødvendig, bruk PoE trafoen.

Heng opp på alle underlag

Surface Mount er designet fra bunnen av for å være den enkleste iPad monterings-bracket noensinne. Bruk hvilken strømboks du vil, og heng Surface Mount over boksen, i alle retninger.

Pin It on Pinterest

Share This