iPort Surface

iPORT SURFACE MOUNT

I dag har vi iPad overalt, på jobben og i hjemmet, og det finnes tusenvis av smarte enheter som bidrar til å gjøre livet enklere med smarte dørlåser, smart belysning og digitale musikkanlegg. Veldig mange av disse enhetene kan du styre med tilhørende “apper” på din iPad.
Surface Mount gjør din iPad til en smart berøringsskjerm. Ved å bruke den elegante rammen som er tilgjengelig i tre forskjellige farger som kan festes til alle forskjellige materialer, glir den lett inn i ethvert miljø. Den bygger litt over en tomme fra veggen og benytter en PoE-splitter som passer i en standard elektrisk boks. Med denne løsningen trenger du ikke å lage et stort hull i veggen.

Integrere iPad uansett underlag.

Surface Mount-systemet gir deg ekte fleksibilitet når du skal installerer iPad på en vegg. Monteringsbraketten kan plasseres i en hvilken som helst retning på toppen av en hvilken som helst veggboks. Dette er nyttig hvis du prøver å justere overflatemonteringen med andre objekter over eller under på veggen, eller hvis du prøver å dekke et hull fra en eldre enhet.

iPort Surface Mount galleri – trykk for større bilde

PRESSE OMTALER

The Surface Mount electronics system is a game changer.

- Connectedhome

Took 10 minutes to fit and looks very slick on the wall. Very pleased !!

- Customer

This is an excellent unit. Well built and easy to install. Very good product.

- Customer

Presisjonmaskinert ramme

Surface Mount sin aluminium ramme er laget av høyverdig legering og utviklet til de høyeste standarder. Velg mellom 3 utførelser: svart, hvit eller sølv. Resultatet er like raffinert som iPad selv.

Fleksibel strømforsyning

Surface Mount elektronikksystem kan motta strøm fra en PoE Switch eller 24V DC strømforsyning. Og i de tilfeller der strøm fra veggkontakten er nødvendig, bruk PoE trafoen.

Heng opp på alle underlag

Surface Mount er designet fra bunnen av for å være den enkleste iPad monterings-bracket noensinne. Bruk hvilken strømboks du vil, og heng Surface Mount over boksen, i alle retninger.

 

iPort Surface Mount

ISE 2016: iPort Introduces Surface Mount Line of Aluminum On-Wall Mounts for iPad

Pin It on Pinterest

Share This