Kimber Kable Naked

KIMBER NAKED SIGNALKABEL

Kimber NAKED er en utsøkt kabel som leverer utsøkt ytelse. Brukt mellom en CD-spiller, RIAA trinn eller streamer og forsterkeren din vil NAKED oppnå en perfekt balansert lyd som er både detaljert og musikalsk.
Innerst består NAKED av det reneste kopper som gis en spesialbehandling med palladium. Dette blir fulgt av et 24 karat´s gullbelegg. Dette ytre laget er ledende mens det forhindrer oksidasjon av kobberlederen, og palladiet bremser diffusjonen av kobberet til gullet, og opprettholder renheten og konduktiviteten.
Det tar mange timer å produsere disse kobber-palladium-gull lederne.
NAKED er dannet av en presisjonsflettet matrise av disse bemerkelsesverdige lederne og organisk, ufarget og uvokset bomull. Bomullen tjener til å låse lederne på plass, opprettholde avstand og geometri og forhindre at lederne berører hverandre. Videre fungerer bomullen som overlegen isolator og oppfører seg mer som det perfekte dielektrikum. Lederne har selv ingen isolerende polymer påført gulloverflaten i konvensjonell forstand – de er virkelig NAKED. Ytters er en kappe som gir kabelen ekstra mekanisk demping og beskyttelse.

NAKEDs unike konstruksjon, med uisolerte ledere, betyr at det skal utvises stor forsiktighet med håndteringen, dette er et presisjonsinstrument.

Kimber Naked galleri – trykk for større bilde

Pin It on Pinterest

Share This