Sonance SLS

SONANCE LS6T 70V

LS6T 70V

Sonance Landscape Series LS6T SAT-system som er konfigurert for 70V-innstillinger, gir større områdedekning med størst effekt. Disse robuste 6 1/2″ -høyttalere gir enestående detaljering og jevn bass på alle volum. Subwooferen på enten 12″ eller 15 » i bakken skaper en perfekt balanse med satellitt høyttalerne. Hvert system inkluderer en Sonamp DSP 2-750 MKII 70V forsterker med tilpassede DSP-innstillinger for å optimalisere systemet for utendørs bruk.

Skalerbart

Sonance Landscape Series er helt skalerbar for å passe alle størrelser av uterommet og kan utvides etter behov. 70 Volt / 100 Volt-systemet benytter en daisy-chain konfigurasjon, noe som gjør installasjonen så enkel som å legge den riktige 4-kjernekabelen rundt omkretsen av uterommet og tilkobling av satellitthøyttalere og subwoofere i en vekslende venstre / høyre konfigurasjon.

Kvalitet i elementene

Sonance Landscape Series ble designet for å fungere under de mest ekstreme værforhold fra -29˚ til 88˚C. Trippelforseglede kabinetter, vanntette kontakter og komponenter i marine klasse sikrer at SLS tåler alt av kulde, sol, sand og snø. Det er denne kvaliteten og holdbarheten som garanterer år med pålitelig underholdning.

Fleksible monteringsalternativer

Sonance Landscape Series satellitt høyttalere leveres med allsidig monteringsutstyr, slik at de kan plasseres strategisk for å skape optimal lyd for enhver uteplass. Jordspydd er perfekt i blomsterbed, mens overflate montering er beregnet for trær og vegger.

The Landscape Look

SLS-serien er designet for å gjøre lytteområdet med mange høyttalere og subwoofere slik at det passer inn i landskapet og glir sømløst inn i omgivelsene.

Kamuflert

Satellitt høyttalerne er konstruert av et mørkt brunt kompositt materiale som ikke korroderer eller flaker av over tid og er lett å kamuflere blant planter og løvverk. All-weather-designen sikrer mange års pålitelig drift.

Avtakbart gitter.

Nye LS4T SAT og LS6T SAT har et avtakbar bredt gitter som sørger for optimal akustisk ytelse ved siden av at det er lett å bytte ut om nødvendig.

Forbedret ytelse

Serien inkluderer to typer satellitthøyttalere og to subwoofere beregnet for å ha i bakken og en hardscape subwoofer. Hver modell har forbedringer i forhold til tidligere generasjoner og er meget fleksible ved installasjon.

Landskapshøyttalere

De nye SLS-satellitthøyttalere bruker 4,5 og 6,5 tommers elementer som har vist seg svært vellykket og velprøvd i Visual Performance Extreme-produktene. Denne nye designen har en imponerende størrelse og ytelsesøkning over de foregående satellittmodellene. Hver høyttaler kan stilles inn for 70V / 100V eller 8 Ohm applikasjoner.

Smooth og kraftig bass

De nye subwooferne i SLS-serien er nå større og tilgjengelige i 12 og 15 tommer. De er også utstyrt med den nye Sonance Laminated Core Transformer, slik at hele systemet kan tilpasses behovene i uterommet.

LS6T SAT/LS12T SUB 6.1 SYS

Satellitt Høyttalere: 6 stk LS6T SAT 6 1/2″
Subwoofers: 1 stk. LS12T SUB 12″ in-ground subwoofer
Forsterker: Sonamp DSP 2-750
Selges separat: Jord spydd og kabler.

LS6T SAT/LS12T SUB 8.2 SYS

Satellitt Høyttalere: 8 stk LS6T SAT 6 1/2″
Subwoofers: 2 stk. LS12T SUB 12″ in-ground subwoofer
Forsterker: Sonamp DSP 2-750
Selges separat: Jord spydd og kabler.

LS6T SAT/LS15T SUB 8.1 SYS

Satellitt Høyttalere: 8 stk LS6T SAT 6 1/2″
Subwoofers: 1 stk. LS12T SUB 15″ in-ground subwoofer
Forsterker: Sonamp DSP 2-750
Selges separat: Jord spydd og kabler.

Pin It on Pinterest

Share This