Sonance SLS 8Ohm

SONANCE LS6T 8Ohm

LS6T SAT 8 Ohm Systems

Bygget for høy ytelse og krystallklar gjengivelse. Sonance Landscape Series 8 Ohm-konfigurerte systemer en perfekt for mindre områder med kortere kabellengder. Systemet er konfigurert med flere forsterkere med standard eller høy effekt.

Skalerbart

Sonance Landscape Series er helt skalerbar for å passe alle størrelser av uterommet og kan utvides etter behov. 70 Volt / 100 Volt-systemet benytter en daisy-chain konfigurasjon, noe som gjør installasjonen så enkel som å legge den riktige 4-kjernekabelen rundt omkretsen av uterommet og tilkobling av satellitthøyttalere og subwoofere i en vekslende venstre / høyre konfigurasjon.

Kvalitet i elementene

Sonance Landscape Series ble designet for å fungere under de mest ekstreme værforhold fra -29˚ til 88˚C. Trippelforseglede kabinetter, vanntette kontakter og komponenter i marine klasse sikrer at SLS tåler alt av kulde, sol, sand og snø. Det er denne kvaliteten og holdbarheten som garanterer år med pålitelig underholdning.

Fleksible monteringsalternativer

Sonance Landscape Series satellitt høyttalere leveres med allsidig monteringsutstyr, slik at de kan plasseres strategisk for å skape optimal lyd for enhver uteplass. Jordspydd er perfekt i blomsterbed, mens overflate montering er beregnet for trær og vegger.

The Landscape Look

SLS-serien er designet for å gjøre lytteområdet med mange høyttalere og subwoofere slik at det passer inn i landskapet og glir sømløst inn i omgivelsene.

Kamuflert

Satellitt høyttalerne er konstruert av et mørkt brunt kompositt materiale som ikke korroderer eller flaker av over tid og er lett å kamuflere blant planter og løvverk. All-weather-designen sikrer mange års pålitelig drift.

Avtakbart gitter.

Nye LS4T SAT og LS6T SAT har et avtakbar bredt gitter som sørger for optimal akustisk ytelse ved siden av at det er lett å bytte ut om nødvendig.

Forbedret ytelse

Serien inkluderer to typer satellitthøyttalere og to subwoofere beregnet for å ha i bakken og en hardscape subwoofer. Hver modell har forbedringer i forhold til tidligere generasjoner og er meget fleksible ved installasjon.

Landskapshøyttalere

De nye SLS-satellitthøyttalere bruker 4,5 og 6,5 tommers elementer som har vist seg svært vellykket og velprøvd i Visual Performance Extreme-produktene. Denne nye designen har en imponerende størrelse og ytelsesøkning over de foregående satellittmodellene. Hver høyttaler kan stilles inn for 70V / 100V eller 8 Ohm applikasjoner.

Smooth og kraftig bass

De nye subwooferne i SLS-serien er nå større og tilgjengelige i 12 og 15 tommer. De er også utstyrt med den nye Sonance Laminated Core Transformer, slik at hele systemet kan tilpasses behovene i uterommet.

LS6T SAT/LS12T SUB 8 Ohm 4.1 W/ DSP 2-750 Amps

Satellitt Høyttalere: 4 stk LS64 SAT 4 1/2″
Subwoofers: 1 stk. LS12T SUB 12″ in-ground subwoofer
Forsterker: 2 stk. Sonamp DSP 2-750
Selges separat: Jord spydd og kabler.

LS6T SAT/LS12T SUB 8 Ohm 4.1 W/ DSP 2-150 Amps

Satellitt Høyttalere: 4 stk LS6T SAT 6 1/2″
Subwoofers: 1 stk. LS12T SUB 12″ in-ground subwoofer
Forsterker: 2 stk. Sonamp DSP 2-150
Selges separat: Jord spydd og kabler.

Pin It on Pinterest

Share This