Control4 Smart Belysning

LYSSTYRING MED CONTROL4

Kom i gang med det magiske ved smart belysning, nytt eller gammelt, hus eller leilighet, stort eller lite. Smart belysning gir rommene eleganse, atmosfære, bekvemmelighet og energieffektivitet.

 

Trådløs lysstyring

Trådløs lysstyring gir sofistikert stil og bekvemmelighet i hjemmet. Med knapper som kan tilpasses, kan du kontrollere mer enn bare belysning – også musikk streaming, hjemmekino og mye mer – med ett enkel trykk. Slå på eller av et rom, flere rom eller hele huset, også med ett trykk. Bevegelsessensorer gir handsfree belysning og slår automatisk av lys når ingen er i rommet. Hjemmet ditt kan skiftevis skru av og på lyse slik at huset virker bebodd mens du er borte.

 

Stemmestyrt lyskontroll

Med lysstyring fra Control4 kan du legge til stemmekontroll med Amazon Alexa-aktiverte enheter. Spør Alexa om å tenne lyset når du går inn i huset med armene fulle. Still stemningen ved å spørre Alexa om å senke lysene i spisestuen til 40%. Eller be om å skru av alle lysene etter at du har lagt deg, og er klar for å sove….

 

Sentralisert belysning

Perfekt for de som bygger et nytt hjem eller pusser opp. Du kan flytte lysstyring til et skap og erstatte en mengde brytere med en stilig knapperad som kan tilpasses ditt bruksmønster. Knappe tilpasning gjør det enkelt å ta kontroll over belysning, men også kontroll over underholdning, sikkerhet, klima og mer kan inngå i samme knappe panel.

 

Utvendig belysning

Smart belysning kjenner ingen grenser – fra under taket til under stjernene. Aktiver en lys-scene som lyser opp haven, svømmebassenget og oppkjørselen. Utvendig belysning kan slås på og av i samklang med soloppgang og solnedgang. Still lysene til å blinke hvis alarmsystemet utløses.

Smart belysning

Se Control4 sin egen brosjyre hvor mange ideer er beskrevet og belyst med lifestyle bilder og forklaring.

Pin It on Pinterest

Share This