ekinex

LYSSTYRING MED EKINEX

Ekinex produktene utvikles og produseres i Italia og legemliggjør essensen av «Made in Italy» med hensyn på design, oppmerksomhet på detaljer, cutting-edge teknologi og innovasjon.
Produktene viser at italiensk design ikke bare er estetisk, men inkluderer grunnleggende elementer som brukervennlighet og intelligent anvendelse av teknologi. Teknologi gjør livet enklere, design gjør det morsommere.

En løsning for ethvert miljø

Ekinex produserer brytere, trykknapper, termostater, multifunksjons skjermpaneler til hjemmet og kontoret.
Produktene er utformet for å tilfredsstille alle krav til bruk og både plater og rammer er kompatible med de mest utbredte på markedet. Fine materialer for eksklusive omgivelser eller plast for uformelle miljøer. Farger og former integrerer behagelig med ethvert bomiljø.

Ekinex® er utviklet på grunnlag av KNX-standarden, et system i samsvar med nasjonale, europeiske og internasjonale standarder.
Få ideer ved å kikke på galleriet nedenfor.

Ekinex planleggingsverktøy

Ekinex har utviklet en konfigurator hvor du kan definer hvilke Ekinex produkter skal inngå i ditt prosjektet. Følg trinnene og konfigurer installasjonen din.

Ekinex katalog

Ta deg tid til å blad i ekinex sin katalog hvor det står litt om firma, filosofi og ikke minst vil du få mange ideer via flotte lifestyle-bilder.

Ekinex galleri – trykk for større bilde

Pin It on Pinterest

Share This