Control4 KNX styrt belysning

LYSSTYRING MED KNX

Hva er KNX?

KNX er det eneste globale standarden for bygg automasjon til bolig og næringsbygg. KNX Association utvikler og er eier av KNX teknologien. KNX standarden omfatter styring og kontroll av løsninger for alt fra lys og solavskjerming til varme, kjøling, ventilasjon, alarmovervåking, energikontroll, lyd og mye mere. Teknologien kan brukes både i nye og i eksisterende boliger og næringsbygg.
Standarden baserer seg på mer enn 24 års erfaring i markedet inkludert de tidligere systemene EIB, EHS og BatiBUS. Det finnes mer en 370 medlemmer i verden som produserer og utvikler produkter for løsninger til bolig og næringsbygg. Disse medlemmene kan til sammen tilby over 7000 KNX sertifiserte produktgrupper.

Omfattende produktutvalg for ethvert prosjekt.

Den nye Control4 KNX-linjen inneholder over 100 produkter for belysning, VVS, persienner rullgardiner, tastaturer, lesebrett og KNX-busshåndteringsprodukter gir valg og fleksibilitet i ethvert prosjekt.

Gjør et KNX styrt hjem til et fullintegrert SmartHus

Eierne kan bruke Control4-grensesnittet, inkludert mobil, berøringsskjerm og stemme for å kontrollere sitt smarte hjem. KNX-integrasjonen gjør det enkelt å legge til lyd- og videounderholdning, som f.eks. å starte en spilleliste med en tastaturknapp på eller fra en mobilenhet. KNX kan også integreres med hele Control4-økosystemet, inkludert støtte for over 12.000 tredjeparts produkter.

Personlig tilpasning.

Control4 huseiere har fleksibilitet til å tilpasse automatiseringen i sitt smarte hjem. Nye funksjoner, inkludert «Legg til musikk», redigering av lys-scener og editering av «Når- >> Utfør» gir mulighet for en enestående personlig tilpassing.

Pin It on Pinterest

Share This