Sonance soundbar

SONANCE MEDIUM LYDPLANKE

Lydplanke

Sonance lydplanker har en eksklusiv patentanmeldt justerbar bredde slik at planken passer perfekt til dimensjonene 50″ til 80″ flatskjerm. Det minimalistiske svarte perforerte metall gitteret gir en sømløs estetikk som utfyller designet til en moderne TV, mens den ekte 3-veis høyttaler konfigurasjonen gir førsteklasses sonisk ytelse, med klarhet, bredde og naturlig lyd. Par med Sonance surroundhøyttalere og Sonance subwoofer for et perfekt resultat!

Lyden av en lydplanke

Sonance lydplanker bruker den samme banebrytende teknologien og toppmoderne materialer utviklet for den prisbelønte Visual Performance Serie. Dette har resultert i toppklasse-ytelse, og vil gi en helt annen TV opplevelse.

Verdens eneste sanne 3-veis design

Hvert av de tre høyttalerkamrene har en koaksial 1 "pulverlakkert aluminium diskant og en 4" laminert Kevlar og Nomex mellomtone, parret med doble 4 ½ "laminerte Kevlar og Nomex woofere. Denne kombinasjonen gir krystallklar vokal og definert kanalseparasjon og skaper lyd som er både naturlig og sonisk nøyaktig.

Materialer av høyeste kvalitet

Sonance lydplanker er laget av materialer av høyeste kvalitet, inkludert ekstrudert aluminium og pulverlakkert perforert stål. Dette gir ekstraordinær holdbarhet som forhindrer deformering og misfarging over tid.

Passer bredden på TV´n din

Sonance lydplanker har en eksklusiv patentanmeldt design som gjør at de kan justeres slik at de passer perfekt til bredden på en hvilken som helst skjerm mellom 50" og 80".

Rent, enkelt og minimalistisk

Sonance lydplanker har rene enkle linjer og en satin-svart finish som komplimenterer utformingen av dagens flatskjermer.

Ser ut som en del av skjermen

Sonance lydplanker er designet for å ligge tett mot bunnen av skjermen og ser ut som den er en del av den. Dette reduserer forstyrrelsen av "teknologi rot" i rommet ved å gi en enhetlig estetikk.

Enkel breddejustering

Sonance lydplanker har glidende ende-gitter som kan justeres uten bruk av verktøy. Løsne skruen på baksiden og skyv grillen ut for å få perfekt bredde. Det kunne ikke vært enklere.

Mest allsidige installasjon

Sonance lydplanker leveres med all nødvendig maskinvare til montering på bunnen av en displaybrakett, henge på veggen, eller bare settes på en bordplate. Ingen andre deler er nødvendige for å oppnå en sømløs installasjon.

Enkle kabelforbindelser

Sonance lydplanker har en enkelt sentral plassering for alle kabelforbindelsene som gir enklere tilgang og reduserer rotet med kabler som henger bak på skjermen.

PRESSE OMTALER

Its crisp, clean, and detailed sound is easy to listen to with music and movie sources

Sound & Vision

Sonance SB46 M Soundbar
In addition to being wonderfully and shockingly dynamic, I also found the sound to be incredibly well balanced

- Residential System

Sound even better than they look, with terrific detail and uncolored sound; many styles, sizes, price points to choose from

Residental System

SB46M Soundbar

Diskant: 3 stk 1″ aluminium
Mellomtone: 3 stk 4″ kevlar
Woofer: 6 stk 5,5″ kevlar
Frekvens respons: 90-20 kHz
Impedance: 8 ohm nominel, 6 Ohm minimum
Effekt: 150 Watt
Følsomhet: 88dB
Vekt: 13,6 Kg pr stk
Høyde x Bredde: 134mm x 65mm
Justerbar bredde: 1114mm to 1514mm
Skjermstørrelse: 50” – 65” (127cm to 165cm)

Pin It on Pinterest

Share This