Russound betjening

BETJENINGS ENHETER

Mens de fleste lydprodukter på markedet i dag tilbyr kontroll fra en telefon eller nettbrett, vet Russound at dette ikke alltid er den mest praktiske måten å kontrollere enheten på. Derfor tilbys også en rekke valgmuligheter for tastatur / berøringsskjerm som kan installeres diskret rundt i hjemmet for å gi umiddelbar kontroll av musikken.

Ønsker du å dempe systemet raskt når du ringer uten at du må bytte telefon til en annen app?

Hva med å ha et praktisk sted hvor en enkelt knapp kan slå på favoritt musikkilden din rundt hjemmet så snart du går gjennom døren, eller slå av alt med en enkelt knapp når du går ut for dagen eller er klar til å legge deg for kvelden?
Med Russound er det et enkelt tillegg for å gi deg det ultimate nivået av øyeblikkelig kontroll.

XTS Wall-Mounted Color Touchscreen

In-wall App fra Russound! XTS Touchscreen er en stilig in-wall touchscreen som kjører en innebygd versjon av den populære MyRussound ™ App.
Ved å plassere den kraftige MyRussound-appen permanent på en vegg, gir XTS deg full og enkel kontroll over ditt Russound-system og eliminerer behovet for å bruke telefonen eller nettbrettet for å bare endre volumet eller endre musikken.

SLK-1

SLK-1 Single Line Keypad er designet for individuell sonekontroll av en MCA serien sine multisone kontroll forsterker. SLK-1 bruker en fem tegn LCD for å vise gjeldende kilde, volumnivå og systemstatus. Designet for enkel sone kontroll, hvit bakgrunnsbelyst, soft-touch-knapper gir enkel tilgang til volum, av/på og kildevalg, – play / pause, forrige og neste. LCD-display for sanntid tilbakemelding fra RDS radio eller Russound kildeprodukter.
Levers i hvit eller i sort.

MDK-C6

Russound sin knappepanel nye MDK-C6 gir kontroll over musikk og system styring gjennom et enkelt, men funksjonsrikt grensesnitt. Lettlest LCD-panel og funksjonsknapper som er enkle å bruke. Systemstatus i sanntid, inkludert kildevalg, FM-radiostasjon og lydnivå. MDK-C6 gir også ett-trykks tilgang til favoritt-CDer og iPod spillelister, samt forhåndsinnstillinger. Viser metadata på skjermen, som for eksempel spilleliste, tema, kanal, artist, album, sangtittel, og RDS-informasjon for støttede kilder.

Pin It on Pinterest

Share This