Sonance Db8

IMPACT SUBWOOFERS

D8 subwoofer

Sonance D8 har to kraftige motstandsdyktige 8″ kvadratiske elementer, trådløs tilkobling og Sonance SONARC DSP-teknologi, alt i et slank ultra-kompakt kabinett.

Konstruert til perfeksjon

Referansens høyttalere og subwooferne har alle fått ny driverteknologi og konsistent tonal matching over hele linjen, noe som gjør det enkelt å mikse og matche høyttaler- og subwoofermodeller i en hvilken som helst konfigurasjon og fremdeles oppnå optimal ytelse.

Sonance Round & Square Small

Konsekvent estetikk

Sonance Reference Series in-wall og in-ceiling høyttalere deler samme prisbelønte lavprofil grill design som resten av Visual Performance Series, og skaper en konsistent estetikk i hele hjemmet.

Sonance Round & Square Small

Match vegg eller takfarge

Sonance Reference Series in-wall og in-ceiling høyttalere har en lakkerbar grill som gjør at du kan oppnå nøyaktig samme farge som den tilstøtende vegg- eller takflaten.

Sonance Round & Square Small

Matchende fotavtrykk

Sonance Reference Serien ble designet med nøyaktig samme fotavtrykk som Visual Performance Cinema, noe som betyr at du vil kunne oppgradere ethvert eksisterende Visual Performance Cinema-system til Referanse uten endringer i byggingen i den tilstøtende vegg- eller takflaten.

Sonance Round & Square Small

Kompatibel med ulike konstruksjonstyper

Sonance Reference Series vegg og tak høyttalere deler samme prisbelønte lavprofil grill design som resten av Visual Performance Series, og skaper dermed en konsistent estetikk i hele hjemmet.

Sonance Round & Square Small

Miks og match

Sonance Reference Series vegg og tak høyttalere har en lakkerbar grill som gjør at du kan oppnå nøyaktig samme farge som den tilstøtende vegg- eller takflaten.

Sonance Round & Square Small

Enkel installasjon

Med Sonamp DSP 2-750 eller DSP 8-130 MKIIs blir installasjon veldig enkel. Avhengig av konfigurasjonen har Sonance en forsterker som passer høyttalerne.

Sonance Round & Square Small

D8

Woofer: Two 8″ (203mm) ultra long throw, glass fiber cone, rubber surrounds
Frequency Response: 32Hz – 250Hz ±3dB
Output Power: 300 watts RMS (600 watts peak)
Inputs: Line-level, speaker-level and low latency wireless
Controls: Crossover, phase and bypass
Dimensions (WxHxD): 7.5″ x 8″ x 9″ (191mm x 203mm x 229mm)

Pin It on Pinterest

Share This