Sonance landscape sonarray

SONANCE LANDSCAPE SATELLITE

SATELLITE

En del av et skalerbart system designet for å passe alle areal-størrelser. Gir perfekt jevn dekning og uovertruffen lydytelse. Designet for å kunne gjemmes under planter og busker. Fargestøpt komposittkonstruksjon vil ikke ruste eller falme over tid. Robust konstruksjon designet for å håndtere ekstreme forhold.
Tre størrelser tilgjengelig for å levere den riktige løsningen for alle størrelser eller ønsket volumnivå. Ulike monteringsalternativer. Jordspydd selges separat.

Perfekt kvalitet og dekningsområde.

Sonance Landscape Series betraktes av mange som verdens beste utendørs lydsystem. Strategisk plasserte satellitt høyttalere og subwoofere vil styre lyden mot lytte området uten å forstyrre naboen.

Satellitt høyttalere

Sonance Landscape Series satellitt høyttalere er bygget av ”all weather” materialer som leverer lydkvaliteten som vanligvis oppleves fra et high-end Hi-Fi-system. Med tre forskjellige modeller i serien, finnes en høyttaler som passe alle størrelser og ønsket volum, fra bakgrunnsmusikk til nivået på en rockekonsert.

Jevn og kraftig bassrespons

Sonance Landscape Series benytter 10 "og 12" underjordiske subwoofere som leverer jevn og kraftig bassrespons gjennom hele en hagen.

Forsvinner i omgivelsene

Sonance Landscape Series satellitt høyttalere er konstruert av en mørk brun kompositt materiale som ikke vil korrodere eller ruste over tid og kan lett kamufleres blant planter og løvverk. All-weather” designen sikrer mange års pålitelighet, mens den fargestøpte konstruksjonen motstår bulker og riper, selv om det ved et uhell treffes av et hageverktøy.

Husk bassen

Sonance Landscape Series sine subwoofere har en underjordisk design som holder kabinettet ute av syne. Det eneste synlige er det brune metallkappen som diskret skjules under planter eller løvverk.

Designet for å gjemme seg

Når det er installert, er et Sonance Landscape Series nesten usynlig, med satellitt høyttalere og subwoofer skjult og ute av syne. Audiofil lyd stråler fra under planter og løvverk, og skaper et rom som høres så godt ut som det ser ut.

Fullt skalerbar, helt utvidbar

Sonance Landscape Series er helt skalerbar for å passe alle størrelser og kan ekspanderes når som helst etter etter behov. Systemet 70 volt / 100 volt benytter en konfigurasjon av daisy-kjede, noe som gjør installasjonen så enkel som å kjøre den riktige 4-kjernekabelen rundt omkretsen av rommet og tilkobling av satellitthøyttalere og subwoofere i en vekslende venstre / høyre konfigurasjon.

Bygget for å håndtere ekstremiteter

Sonance Landscape Series ble utviklet for å fungere under de mest ekstreme værforholdene fra 29˚ til 88˚C. Trippelforseglede kabinetter, vanntette kontakter og komponenter i marine klasse sikrer at SLS tåler de tøffeste påkjenninger.

Fleksible monteringsalternativer

Sonance Landscape Series satellitt høyttalere har allsidige montering alternativer, slik at de kan plasseres strategisk for å skape optimal lyd for enhver plass. Jordspydd er perfekt for hagesenger, mens overflatestykkene gjør det enkelt å montere i et tre.

PRESSE OMTALER

Its crisp, clean, and detailed sound is easy to listen to with music and movie sources

Sound & Vision

The Sonance system lets you choose from several different sized subwoofers that are usually buried in the ground.

- Audio Advice

With complete and even sound coverage, you dial in the right overall volume and have a perfect blanket of sound…

- Residental System

LS47SAT

Diskant: 1 stk 3/4″
Woofer: 1 stk. 3 1/2″
Frekvens respons: 80-20 kHz
Effekt: 25 Watt
Størrelse (Lengde x diameter): 165mm x 105mm
Vekt: 1,32Kg

LS48SAT

Diskant: 1 stk 1/2″
Woofer: 1 stk. 3 1/2″
Frekvens respons: 80-20 kHz
Effekt: 40 Watt
Størrelse (Lengde x diameter): 165mm x 104mm
Vekt: 1,75 Kg

LS68SAT

Diskant: 1 stk 1/2″
Woofer: 1 stk. 6″
Frekvens respons: 60-20 kHz
Effekt: 50 Watt
Størrelse (Lengde x diameter): 258mm x 169mm
Vekt: 3,17 Kg

LS48SAT8

Diskant: 1 stk 1/2″
Woofer: 1 stk. 3 1/2″
Frekvens respons: 80-20 kHz
Størrelse (Lengde x diameter): 165mm x 104mm
Vekt: 1,10 Kg

Pin It on Pinterest

Share This