Sonance SLS

LANDSCAPE SYSTEMS

Landscape System gir en optimal mengde subber og satellitter for en forhåndsbestemt stor plass.
Mer kostnadseffektiv som en pakke med subber, satelliter og forsterker.
Systemet er utvidbart hvis nødvendig. Ulike monterings alternativer. Jord spyddene selges separat.

Perfekt kvalitet og dekningsområde.

Sonance Landscape Series betraktes av mange som verdens beste utendørs lydsystem. Strategisk plasserte satellitt høyttalere og subwoofere vil styre lyden mot lytte området uten å forstyrre naboen.

Satellitt høyttalere

Sonance Landscape Series satellitt høyttalere er bygget av ”all weather” materialer som leverer lydkvaliteten som vanligvis oppleves fra et high-end Hi-Fi-system. Med tre forskjellige modeller i serien, finnes en høyttaler som passe alle størrelser og ønsket volum, fra bakgrunnsmusikk til nivået på en rockekonsert.

Jevn og kraftig bassrespons

Sonance Landscape Series benytter 10 "og 12" underjordiske subwoofere som leverer jevn og kraftig bassrespons gjennom hele en hagen.

Forsvinner i omgivelsene

Sonance Landscape Series satellitt høyttalere er konstruert av en mørk brun kompositt materiale som ikke vil korrodere eller ruste over tid og kan lett kamufleres blant planter og løvverk. All-weather” designen sikrer mange års pålitelighet, mens den fargestøpte konstruksjonen motstår bulker og riper, selv om det ved et uhell treffes av et hageverktøy.

Husk bassen

Sonance Landscape Series sine subwoofere har en underjordisk design som holder kabinettet ute av syne. Det eneste synlige er det brune metallkappen som diskret skjules under planter eller løvverk.

Designet for å gjemme seg

Når det er installert, er et Sonance Landscape Series nesten usynlig, med satellitt høyttalere og subwoofer skjult og ute av syne. Audiofil lyd stråler fra under planter og løvverk, og skaper et rom som høres så godt ut som det ser ut.

Fullt skalerbar, helt utvidbar

Sonance Landscape Series er helt skalerbar for å passe alle størrelser og kan ekspanderes når som helst etter etter behov. Systemet 70 volt / 100 volt benytter en konfigurasjon av daisy-kjede, noe som gjør installasjonen så enkel som å kjøre den riktige 4-kjernekabelen rundt omkretsen av rommet og tilkobling av satellitthøyttalere og subwoofere i en vekslende venstre / høyre konfigurasjon.

Bygget for å håndtere ekstremiteter

Sonance Landscape Series ble utviklet for å fungere under de mest ekstreme værforholdene fra 29˚ til 88˚C. Trippelforseglede kabinetter, vanntette kontakter og komponenter i marine klasse sikrer at SLS tåler de tøffeste påkjenninger.

Fleksible monteringsalternativer

Sonance Landscape Series satellitt høyttalere har allsidige montering alternativer, slik at de kan plasseres strategisk for å skape optimal lyd for enhver plass. Jordspydd er perfekt for hagesenger, mens overflatestykkene gjør det enkelt å montere i et tre.

PRESSE OMTALER

Sonarray bridges the gap between our highly acclaimed SLS and traditional lower cost outdoor speakers…

- CePro

The Sonance system lets you choose from several different sized subwoofers that are usually buried in the ground.

- Audio Advice

With complete and even sound coverage, you dial in the right overall volume and have a perfect blanket of sound…

- Residental System

LS47 SUB10 System

Antall satelliter: 8 stk LS47
Subwoofer: 1 stk LS10
Forsterker: DSP 2-750

LS48 SUBV10 System

Antall satelliter: 8 stk LS48
Subwoofer: 1 stk LSV10
Forsterker: DSP 2-750

LS68 SUBV10 System

Antall satelliter: 6 stk LS68
Subwoofer: 1 stk LSV10
Forsterker: DSP 2-750

LS68 SUB12E System

Antall satelliter: 8 stk LS68
Subwoofer: 1 stk LS12E
Forsterker: DSP 2-750

Pin It on Pinterest

Share This