Sonance sonarray

SONANCE SONARRAY

SONNARRAY

Sonarray SR1-systemet har åtte satellitthøyttalere og en underjordisk subwoofer som er utformet for å fylle opptil 2000 kvadratmeter med et helt jevnt teppe av lyd av høy kvalitet. Med alt som er skjult under planter kommer krystallklar musikk tilsynelatende ut av løvet og skaper en helt spesiell atmosfære.

Perfekt kvalitet, perfekt dekning

SONARRAY SR1 er et satellitt- og subwoofer høyttalersystem som hever nivået på rimelig utendørs lyd. SR1-systemet bruker åtte satellitthøyttalere for å levere eksepsjonell lydkvalitet og perfekt jevnt volumnivå på opptil 185 kvm. SONARRAY gir et helt nytt nivå av atmosfære i hagen.

Ta med på basen

SONARRAY SR1 har en 8" dual voice coil subwoofer, som gir utrolig jevn bass. SR1 sin subwoofer utstråler lyd i samme område som de åtte satellitt høyttalerne med fantastisk dybde og klarhet.

Spesialt bygget forsterker

SR 2-125 forsterkeren er den ideelle partner til SONARRAY SR1 satellitt- og subwoofersystemet. SR 2-125 er en forsterker med 125 watt og forhåndsprogrammerte DSP-innstillinger. Disse innebygde forhåndsinnstillingene minimerer tiden som brukes til å justere og teste systemet.

Designet for å gjemmes

SONARRAY SR1 satellitt høyttalere er laget i en naturlig jordfarget fargestøpt kompositt som ikke korroderer eller flaker over tid. Når de er installert, blir de lett kamuflert under planter og løvverk.

Under bakken

Sonarray SR1 subwooferen graves ned i hagen, med bare dens mørkebrune baldakin over bakken som kan kamufleres under planter.

Musikk fra planter og løvverk

Når Sonarray SR1-systemet er installert, vil det det være ut av syne som gjør at det virker som om musikk kommer fra planter eller løvverk.

Enkel å koble til

Sonarray SR1-systemet bruker en ekstremt enkel ledningskonfigurasjon for å gjøre installasjonen enkel. Et par høyttalerkabler er koblet til de åtte satellitt høyttalerne som skifter mellom venstre / høyre. Subwooferen kobles til begge parene. Kablene kobles deretter til en vanlig AV-mottaker eller stereoforsterker.

Utformet for utendørs bruk

Sonarray SR1-systemet kan tåle selv de tøffeste forholdene naturen har å tilby: fra -29˚ til 88˚C. Den værbestandige kompositt konstruksjonen er korrosjonsbestandig og har tredobbelt lukkede innkapslinger for å sikre mange års pålitelig ytelse.

Lyd hvor du vil ha det

Sonarray SR1-systemet styrer lyden der den ønskes, og minimerer lydutslipp til tilstøtende plasser. Resultatet er fantastisk lydkvalitet på perfekt volum uten å forstyrre naboene.

PRESSE OMTALER

Sonarray bridges the gap between our highly acclaimed SLS and traditional lower cost outdoor speakers…

- CePro

The Sonance system lets you choose from several different sized subwoofers that are usually buried in the ground.

- Audio Advice

With complete and even sound coverage, you dial in the right overall volume and have a perfect blanket of sound…

- Residental System

SR1 System

Woofer: 8″ dual voice coil, polyproylene cone
Satelitte: 8 stk 3 1/2″ anodized aluminum cone
Frekvens respons: 20 – 20kHz
Impedance: 8 Ohm
Effekt: min 50 Watt, maks 150 Watt
Følsomhet: 85dB og 89dB, satellite og subwoofer
Delefrekvens: 100Hz
Vekt: 26 Kg
Satellite størrelse: (Lengde x Diameter) 165mm x 105mm
Subwoofer størrelse: (Lengde x Diameter) 559mm x 381mm

SR1 Subwoofer

Woofer: 8″ dual voice coil, polypropylene & Santoprene surround
Frekvens respons: 40Hz – 100Hz +/-3dB
Delefrekvens: 100Hz
Følsomhet: 89dB
Materiale: High Density Polyethylene (HDPE) non-corrosive sealed enclosure
Størrelse (LxDia.): 559mm x 381mm
Kabel: 18 gauge – opp til 30m, 16 gauge – opp til 45m, 14 gauge – opp til 80m, 12 gauge – opp til 122m, 10 gauge – opp til 198m
Vekt: 14 Kg

SR1 SAT 4 PACK

Woofer: 3 1/2″ anodized aluminum cone & Santoprene™ surround
Dimensions: L x Dia.165mm x 105mm
Vekt: 4,47 kg
Følsomhet: 85dB
Materiale: Non-corrosive, high-heat ABS sealed enclosure

Pin It on Pinterest

Share This