VSSL

VSSL

VSSL A.6 og A.3 er streaming forsterkere hvor du kan streame musikk til 6 (3) ulike soner. Spill musikk fra hvilken som helst app fra opptil 6 (3) ulike telefoner/PCer/nettbrett til de 6 (3) ulike sonene samtidig. Du kan gruppere soner sammen for multirom strømmning /party modus.
Det som gjør disse forsterkerne unike er deres «native streaming». Native streaming eller original streaming er som det høres ut, du velger musikk i favoritt-appen din på mobil eller nettbrett, og kobler deg direkte til en hvilken som helst lydsone ved hjelp av AirPlay, Google cast eller Spotify Connect uten å måtte bruke et tredjepartsprogram. VSSL støtter alle kommunikasjonsprotokoller som kan benyttes på din mobil eller nettbrett.
Native Streaming beskriver hvordan du streamer fra telefonen direkte til høyttalerne dine alt fra den opprinnelige appen. Du kan spille musikk fra favoritt musikk-appen din (som Spotify, Tidal, Youtube, etc.).
Andre systemer på markedet kan styres fra telefonen, men de er avhengige av sin egen app, en tredjepart. Og det er ofte da problemene oppstår.

Fordeler med VSSL «native streaming»:

 • Du får alle funksjonene i musikkappen – Personlige sang forslag, sangdeling, AI genererte spillelister osv
 • Du kan lytte til alle apper – Du kan bruke lydspeiling for å høre lyd fra videoklipp eller nettsider. Du får lyd fra, YouTube, Podcasts osv
 • Volumkontroll – Kontroller volumet av musikk fra musikkappen eller sidevolumet på telefonen din.

VSSL Egenskaper

 • Frihet – Kompatibel med alle telefoner/nettbrett/PC/Mac uansett operativsystem Nye musikk tjenester er tilgjengelig umiddelbart, ikke behov for å vente på systemoppdateringer.
 • Native Streaming ™ – Musikk spilles av direkte fra valgfri app/system (AirPlay, Spotify, Cromecast, eller hvilken som helst annen). Ingen tredjeparts kontroll app eller ekstra komplikasjoner nødvendig.
 • Uovertruffen enkelhet – Fra installasjon til streaming, er A-serien i en egen klasse. Bruk VSSL-appen på iOS og Android for å konfigurere og konfigurere innstillinger og legge til romkontroll.
 • Enkelt oppsett for Party Soner
 • Oppsett i VSSL app
 • Ytelse – A-serien er laget for musikkentusiasten og benytter høyeste kvalitetskomponenter som er tilgjengelig. Med høyeffektive kretser og 50 watt pr kanal gjør dettesitt til at VSSL spiller med meget høy lydkvalitet.
 • Stabilitet – Utformet med ekstrem detalj for pålitelighet.
 • Kompatibel med hjemmestyringssystemer og lydanlegg og kan brukes som lydmatrise.

A.1 HOME

Med sin slanke og allsidige design med flere tilkoblingsalternativer, kan A.1 Home brukes og plasseres på mange forskjellige måter. Du kan plassere den på en benk, feste den på veggen eller fjerne magnetføttene og plassere den i et stativ for å drive alt fra takhøyttalere til en lydstang. I motsetning til A.3 og A.6, har A.1 innebygd WiFi som gjør den perfekt der nettverkskabel ikke er tilgjengelig. Det er også en delutgang for å kunne legge til en subwoofer der det er behov.

A.6

Zones: 6
Channels: 12
Output Power: 50 watts/ch@ 8/4 ohms
lnputs: Network, (2) bus line level, (6) local line level
Wireless lnputs: 6 + 1 macro party
Outputs: (2) selectable line level
EQ: 7-band parametric adjustable w/presets per zone
S/N Ratio: >101 dB
Frequency Response: 5Hz – 50kHz
Operating Voltage: 115-230 VAC 60/50 Hz auto switch
Rack Space: 2U
Dimensions No Feet: 17″ W x 3.46″ H x 14″ D
Dimensions With Feet: 17″ W x 4.7″ H x 14″ D
Shipping Weight: 17.5 lbs

A.3

Zones: 3
Channels: 6
Output Power: 50 watts/ch@ 8/4 ohms
lnputs: Network, (1) bus line level, (1) local line level
Wireless lnputs: 3 + 1 macro party
Outputs: (1) selectable line level
EQ: 7-band parametric adjustable w/presets per zone
S/N Ratio: >101 dB
Frequency Response: 5Hz – 50kHz
Operating Voltage: 115-230 VAC 60/50 Hz auto switch
Rack Space: 1 U
Dimensions No Feet: 17″ W x 1.72″ H x 10.6″ D
Dimensions With Feet: 17″ W x 2.42″ H x 10.6″ D
Shipping Weight: 8.4 lbs

Pin It on Pinterest

Share This