Til toppen

Sonance AS38RS, innbyggingshøyttaler

Produktnummer: 10301554
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

AS38RS satellitthøyttaler inngår i Sonance Discreet Opening System. Et system for innbygging som leverer høy ytelse og førsteklasses estetikk. De helt glatte og kantfrie grillene forsvinner inn i den omkringliggende overflate.

Kantløs rund eller firkantet form gjør disse Sonance installasjonene nesten usynlige. Patenterte monterings plattformer med høy kvalitet gir deg mulighet for å heve/senke grillen slik at den passer helt perfekt i din installasjon.
AS38RS satellitthøyttalere og BPS6 subwoofer bruker samme størrelse på malerbare runde eller firkantede griller for å oppnå en konsekvent og minimalistisk estetikk.

Egenskaper til Discreet Opening System

  • Unikt satellitthøyttaler og subwoofer system som oppnår jevn volumdekning uten plasser i rommet der lyden blir for høy eller for lav.
  • Discreet Opening System gir den ultimate kombinasjonen av lydkvalitet med minimal visuell påvirkning.
  • Helt flush design gir et minimalistisk estetisk utseende uten forstyrrende skygger.
  • Avanserte materialer i elementene kombinert med banebrytende designteknologi sikrer ren og nøyaktig tonalitet og jevn kraftig bassrespons.
  • Monteringsplattform med mulighet for å justere nivå på grill. Med disse oppnås en installasjon av høyeste kvalitet i gips, tre og andre solide overflater.

Størrelse

Diameter: 99 mm
Dybde: 89 mm

 

Spesifikasjoner

Diskant: 1 stk 3/4″
Woofer: 1 stk 3,5″
Frekvens respons: 75-20 kHz
Impedance: 10 ohm nominel, 8 Ohm minimum
Effekt: 100Watt
Følsomhet: 89dB
Vekt: 1,58 Kg