Til toppen

Sonos FIVE, sort

Produktnummer: 10341658
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Sonos trådløse Hi-Fi høyttaler med overlegen lyd. En høyttaler for de kresne musikklyttere. For både små og store rom, kan utvides til stereo ved bruk av 2 stk.

Trådløst for de kresne

Sonos Five er en høyverdig høyttaler med overlegen lyd. Five sin uovertrufne akustiske design har tre basshøyttalere og to nøyaktig vinklede sidediskanter som resulterer i et ultrabredt lydbilde. En senter diskant optimaliserer stemmegjengivelse. Kontroller den med Apple AirPlay2 eller Sonos-appen.

Smart stereolyd

Ønsker du enda bedre og enda mere lyd, koble to sammen til stereomodus, - Sonos systemet vil selv definere høyre og venstre kanal.

Horisontal

Når den plasseres horisontalt, skiller Five automatisk høyre og venstre kanal for imponerende stereolyd.

Vertikal

Koble to høyttalere sammen, så justeres hver høyttaler raskt til mono for mer detaljert stereoseparasjon og et enda bredere lydbilde.

Sound – you could not ask for better.
-gadgetguy

Koble til line-in og spill av

Koble til platespilleren, CD-spilleren, prosjektøren eller andre enheter direkte til Five med en 3,5 mm jack.

Forbedret med Trueplay™

Trueplay gir deg de samme justeringsmulighetene for høyttalere som innspillingsproffene har, og tilpasser lyden fra høyttaleren til den unike akustikken i rommet.

Spesifikasjoner
 

Seks digitale klasse D forsterkere Justeres perfekt til høyttalerens akustiske arkitektur.
Diskant Tre diskanthøyttalere, inkludert en midtre diskanthøyttaler og to presist vinklede sidehøyttalere gir en skarp respons i de høye frekvensene.
Woofer Tre woofere i mellomtoneregisteret sikrer nøyaktig gjengivelse av stemmefrekvenser i tillegg til fyldig bass uten forvrenging, også når du skrur opp lyden.
Fasearrangert lyd Gir et bredt stereolydbilde som sender lyden til venstre, høyre og rett fram.
Line-in Analog line-in-inngang med 3,5 mm jack for å koble til en annen enhet.
Trueplay Trueplay™-programvaren tilpasser dynamisk lyden fra høyttaleren til den unike akustikken i rommet. Det kreves en iOS-enhet.
EQ Justerbare EQ-innstillinger i appen, inkludert bass, diskant og loudness.
WiFi Kobler til det trådløse nettverket i hjemmet med hvilken som helst ruter som støtter nettverksstandarden 802.11b/g, 2,4 GHz.
Apple AirPlay 2 Fungerer med AirPlay 2 på Apple-enheter iOS 11.4 og nyere.
Produktfinish Shadow Black  med matt overflate
Kapasitive berøringskontroller Trykk for å spille av, sette på pause, justere volumet og slå av mikrofonene. Sveip mot høyre for å hoppe til neste eller mot venstre for å spille en låt på nytt.
Ethernet-port 1 10/100 Mbps ethernet-port. Hvis det trådløse nettverket er ustabilt, kan du i stedet koble Sonos direkte til ruteren med kabel.
Strømforsyning Universalinngang (med automatisk veksling) for 100–240 V AC, 50–60 Hz.
Dimensjoner (H x B x D) 203 x 364 x 154 mm
Vekt 6,36 kg 

Sonos ONE pakke for to rom i sort

Pakke med 2 x Sonos ONE (Gen2).
Sonos One - En kraftig smarthøyttaler med innebygd stemmestyring. Sonos One inngår i Sonos-lydsystemet, som medfører at du enkelt kan kombinere One med flere høyttalere og fylle flere rom med vellyd.
10362049

Sonos ONE SL stereopakke i sort

Pakke med 2 x Sonos ONE SL høyttalere.
Sonos One SL gir fyldig lyd som fyller rommet, og den kan styres med blant annet Sonos-appen og Apple AirPlay 2. Skiller seg fra Sonos One ved at den er uten mikrofon.
10362041

Sonos SUB (Gen3), sort

Sonos Sub - Den trådløse subwooferen for dyp bass. Hør og merk forskjellen når du kobler Sub til Sonos-anlegget ditt.
10341664