Til toppen

Sonos ONE SL , hvit

Produktnummer: 10341653
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Sonos One SL gir fyldig lyd som fyller rommet, og den kan styres med blant annet Sonos-appen og Apple AirPlay 2. Skiller seg fra Sonos One ved at den er uten mikrofon.

Briljant lyd i alle rom

Det kompakte designet passer inn hvor som helst. Sett den på kjøkkenbenken eller gjem den bort i bokhyllen på kontoret. Den tåler fukt, så du kan til og med sette den på badet.

Stereolyd med to

Koble sammen med Sonos One eller en annen One SL-enhet på samme rom for stereoseparasjon og mer detaljert lyd. Bruk et par som bakre surroundhøyttalere for hjemmekino sammen med Playbar, Playbase eller Beam.

Whether you’re after a standalone speaker or want home cinema rears for your Sonos system, the One SL is a super choice.
- trustedreviews

Tilpass anlegget ditt

Start med én høyttaler og legg enkelt til flere etter hvert. Stereopar av høyttalere på samme rom gir en fyldigere og rikere lyd. Koble Sub til Arc, Playbar eller Beam for dypere bass, og legg deretter til et par bakre surroundhøyttalere for omsluttende surroundlyd. Koble platespilleren til Five eller Amp for å strømme vinylplater i hele huset.

Stikkord

  • Strålende lyd - få rik og fyldig lyd som fyller rommet med Sonos One SL, og kontroller den med Sonos-appen, Apple Airplay 2 og mer.
  • For hvert rom - Den kompakte designen passer i alle rom. Sett den på kjøkkenbenken eller i bokhyllen på kontoret. Den er motstandsdyktig mot fuktighet, slik at du til og med kan ha den på badet.
  • Apple Airplay 2 - stream lyd direkte fra iPhone eller iPad og be Siri om å spille fra Apple Music.
  • Stereolyd med to - Koble sammen med en Sonos One eller en annen One SL i samme rom for stereo og enda mer detaljert lyd. Bruk et par som bakhøyttalere i hjemmekinoen med Playbar, Playbase eller Beam.
  • Enkel å bruke - oppsettet tar minutter, og kontrolleres enkelt med Sonos-appen.

Spesifikasjoner

To digitale D-forsterkere Perfekt innstilt for å matche høyttalerdriverne og den akustiske arkitektur
One diskant Skaper en skarp og tydelig høyfrekvent respons
One Mid-Woofer Du vil høre tydelige vokaler i mellomtone området pluss dyp, rik bass
Justerbare bass- og diskantkontroller Med justerbare bass- og diskantkontrollere kan du enten tilpasse lyden for hvert rom separat, eller for flere rom samtidig.
Strømforsyning Automatisk omkobling 100-240 V, 50-60 Hz AC-inngang
WiFi, ikke Bluetooth Kobler til WiFi-nettverket ditt med en hvilken som helst 802.11b / g, 2,4 GHz kringkasting-kompatibel ruter for uavbrutt trådløs streaming
Ethernet-port En 10/100 Mbps Ethernet-port. Koble direkte til ruteren din for å betjene Sonos hvis WiFi er ustabil, eller bruk Ethernet-porten for å gi internettilgang til ikke-trådløse enheter hvis du bruker boost-oppsett
Produktfinish Hvit med hvit matt grill
Toppanelfunksjoner Kapasitive berøringskontroller for volum opp / ned, forrige / neste spor, avspilling / pause, mikrofondemping. LED indikerer status, dempet status og taletilbakemelding.
Gjenget montering 1/4 "(6,35 mm) / 20-gjenget monteringsstikkontakt. Fungerer med standard veggfester og høyttalerstativ
Dimensjoner (H x B x D) Mål (H x B x D) 161,45 x 119,7 x 119,7 mm (6,36 x 4,69 x 4,69 tommer).
Vekt 1,85 kg