Til toppen

Sonos ROAM, Bluetooth høyttaler i hvit

Produktnummer: 10361988
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Sonos ROAM er den trådløse smarthøyttaleren du alltid har ønsket deg. Det eneste du trenger å tenke på er hva du skal spille.

Sonos ROAM trådløs høyttaler med overlegen allsidighet

Ta med deg fantastisk lyd overalt med Sonos ROAM. Nyt musikk, stemmestyring og lytting i flere rom via Wi-Fi eller Bluetooth. ROAM gir deg problemfri lyd i hagen, på terrassen eller på stranda, via Wi-Fi eller Bluetooth, med et batteri som varer hele dagen.

En sømløs lytteopplevelse, overalt

Nyt den uovertrufne Sonos-opplevelsen via Wi-Fi eller Bluetooth, og strøm direkte fra mobiltelefonen, nettbrettet eller datamaskinen. ROAM kobler seg automatisk til hjemmenettverket og danner par med telefonen. Det eneste du trenger å tenke på er hva du skal spille.

I never thought I could be this happy with a little “Bluetooth speaker,” but Sonos Roam is a quite a powerhouse.
-restechtoday

Sonos ROAM trådløs høyttaler med overlegen allsidighet

10 timers spilletid

Roam drives av et innebygget, oppladbart batteri og er klar til å gi deg et lydspor for dagen, enten du vil slappe av i hagen eller ta en tur i skogen.

Lyd som overgår forventningene

Presisjonskonstruert akustikk gir deg klarheten, dybden og fylden du ville forvente fra en mye større høyttaler.

Magisk egenjustering

ROAM bruker automatisk Trueplay™-justering for rask tilpasning til omgivelsene og hva du enn måtte lytte til, for en forbløffende detaljert og perfekt balansert lyd.

Forfinet konstruksjon

ROAM slanke og gjennomtenkte form føyer seg vakkert inn i hjemmet ditt, og den lette og ergonomiske formen gjør den enkel å håndtere.

Robust og slitesterk

ROAM er solid konstruert og IP67-klassifisert, fallsikker, vanntett i opptil 1 meter i 30 minutter, støvtett og klar til ethvert eventyr.

Utrolig fra alle sider

Når den plasseres vertikalt, har ROAM et minimalt fotavtrykk, og den avrundede trekantformen kan smyge tett inn i et hjørne overalt der det er lite rom. Legg den horisontalt for stabilitet på ujevn grunn, og ROAM vil rette lyden litt oppover mot ørene dine for en bedre lytteopplevelse.

Enkel lading

ROAM tilbyr trådløs lading med enhver Qi-sertifisert lader eller kabelen som følger med. Gjør ladingen enkel med den spesialkonstruerte trådløse laderen med magneter for rask tilkobling.

Fleksibilitet til å utvide systemet

Alle Sonos høyttalere fungerer sammen på Wi-Fi, slik at du kan sette sammen det anlegget du ønsker over tid. Lytt gjennom hele hjemmet når du grupperer høyttalere for å spille synkronisert, og setter matchende høyttalerpar sammen i samme rom for mer detaljert stereolyd.

Sonos ROAM trådløs høyttaler med overlegen allsidighet

Frihet til å styre

Sonos-appen

Bruk appen for å bla gjennom og søke på tvers av alle tjenestene dine, lagre favoritter, stille inn alarmer og oppdage ny musikk på Sonos Radio.

Stemme

Få håndfri hjelp fra Google Assistent. Bare spør for å spille musikk, sjekke nyheter, styre smarthjemenheter og mer.

AirPlay 2

Send lyd direkte fra iPhone, iPad eller Mac til Sonos med AirPlay 2, og be så Siri om å skru opp lyden eller hoppe over en sang.

Knapper

Trykk på knappene på Roam for å spille av, sette på pause, justere volumet, hoppe til neste, spille om igjen, slå av mikrofonene og skift manuelt til Bluetooth.

Spesifikasjoner

To digitale forsterkere i klasse H Perfekt justert til driverne og høyttalerens unike akustiske arkitektur.
En diskanthøyttaler Gir en klar høyfrekvensrespons.
En mellom-woofer Gir god gjengivelse av mellomtonefrekvensene og maksimerer basseffekten.
Et mikrofonsett med utvidet rekkevidde Bruker avansert stråleforming og flerkanals ekkokansellering som gjør det mulig med rask aktivering av stemmeassistenten og automatisk Trueplay™-justering.
Bruk Sonos-appen Til å justere bass, diskant og loudness.
IP-klassifisering IP67 vanntett og støvtett (Kan ligge opptil 1 m under vann i opptil 30 minutter.)
Bluetooth Bluetooth 5.0 støtter strømming av lyd fra din Bluetooth-aktiverte smarttelefon, nettbrett, datamaskin eller annen enhet.
WiFi Kobles til Wi-Fi-nettverket med hvilken som helst ruter som kan kringkaste med standarden 802.11 b/g/n, ved 2,4 eller 5 GHz.
Batteri 18 Wh-batteri gir opptil 10 timer med kontinuerlig avspilling på én enkelt ladning.
Lading Lad med USB-C-kabelen som følger med og enhver 5 V / 1 A eller 2,1 A USB-strømadapter, en Qi-sertifisert trådløs lader, eller Sonos’ spesialkonstruerte trådløse lader (selges separat).
Apple AirPlay 2 Fungerer med AirPlay 2 på Apple-enheter iOS 11.4 og nyere
Stemme Fungerer med Amazon Alexa* og Google Assistent.
Mål – H x B x D 168 x 62 x 60 mm
Vekt 0,4 kg

Sonos ROAM trådløs lader, hvit

Smart magnetisk lader designet spesielt for den trådløse høyttaleren Sonos Roam. Enkel magnetisk festing til høyttaleren.
10362033

Sonos ONE (Gen2), Trådløs høyttaler i hvit

Sonos ONE (Gen2), trådløs høyttaler med stemmestyring. Sonos One inngår i Sonos-lydsystemet, som medfører at du enkelt kan kombinere One med flere høyttalere å fylle flere rom med vellyd.
10341651

Sonos ONE SL, Trådløs høyttaler i hvit

Sonos One SL trådløse høyttaler fyller rommet med lyd, og styres med blant annet Sonos-appen og Apple AirPlay 2. Skiller seg fra Sonos One ved at den er uten mikrofon.
10341653

Sonos ROAM bundle med trådløs lader i hvit

Sonos Roam bundle med trådløs hvit lader.
Den bærbare smarthøyttaleren du alltid har ønsket deg. Det eneste du trenger å tenke på er hva du skal spille.
10362044

Sonos ROAM, Bluetooth høyttaler i sort

Sonos ROAM er den trådløse smarthøyttaleren du alltid har ønsket deg. Det eneste du trenger å tenke på er hva du skal spille.
10361987