Til toppen

Sonos SUB combo i hvit

Produktnummer: 10300576
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Sonos SUB combo pakke i hvit. Føl lyden som aldri før når du inkluderer to Sub i hjemmekinoen.

Med Sonos Sub - mer bass og mer moro!

To kraftdempende drivere på midten av Sub-enheten eliminerer vibrasjoner og skrangling slik at du får kraftig bass uten noen forvrenging.

Laget for å bli sett og hørt

Det prisvinnende og allsidige designet har en skulpturell form og en høyglanset overflate. Sett Sub på høykant eller legg den på siden.

 

Dypere bass og høyere diskant

Sub overtar de laveste frekvensene og forbedrer avspillingen av mellomtoner fra parede høyttalere, slik at du opplever en fyldigere og mer detaljrik lyd.

En singel Sonos-sub gir i utgangspunktet plenty med fyldig og fin dypbass: med en ekstra sub kan du saktens spille enda høyere, men den største fordelen er en jevnere frekvensgang uavhengig av hvor man sitter, noe som resulterer i generelt strammere og mer presis bass.
- Lyd & Bilde

 

Sonos ARC lydpakke i hvit

Sonos ARC lydplanke og 2 x Sonos ONE SL trådløs høyttaler.
10362036

Sonos ARC, Lydplanke / trådløs høyttaler i sort

Sonos Arc er den ledende smarte lydplanken for TV, filmer, musikk, spilling og mer. Med Dolby Atmos, AirPlay 2 og stemmeassistent. Arc ble omhyggelig justert med bistand av Oscar-vinnende lydingeniører for å fremheve menneskestemmer slik at du aldri går glipp av et ord.
10341662
Tilbud

Sonos BEAM, Lydplanke / trådløs høyttaler i hvit

Sonos Beam - Den smarte, kompakte lydplanken for TV, musikk og mye annet.
Beam er spesialjustert av oscarvinnende lydteknikere for å fremheve lyden av menneskestemmer, slik at du alltid får med deg handlingen.
10341659