Til toppen

Elac SUB 2010, sort, stk

Produktnummer: 10303215
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

ELAC 2010 subwoofer har en meget diskret fremtoning, men når det gjelder bassgjengivelse er alt annet enn beskjedent!

ELAC Sub 2010 har en diskret fremtoning, men når det gjelder bassgjengivelse er alt annet enn beskjedent!
Den meget tynne designen medfører at denne subwooferen gjør lite ut av seg når den står opp mot en vegg, eller skjules under en sofa osv. En meget diskret fremtoning, men når det gjelder bassgjengivelse er alt annet enn beskjedent!

Subwooferen kontrolleres via App.

ELAC Sub 2010 har et avansert digitalt kontrollsystem. Konvensjonelle analog roterende potmetre og brytere er erstattet av en digital signalprosessor (DSP), som gjør det mulig for deg å justere subwooferen enkelt og nøyaktig. Alle parametere som delefrekvens og fase samt de automatiske kalibreringsfunksjonene, kan justeres ved hjelp av en gratis App.

AutoEQ

Ved å benytte ELAC SUB Control 2.0 appen og mikrofonen på smarttelefonen, vil subwooferne i Muro serien automatisk utjevne rommets egenskaper ved hjelp av en 12-bånds parametrisk equalizer. Manuell justering er tilgjengelig slik at du etter måling kan finjustere resultatet hvis ønskelig.

Fleksibel montering

Subwooferne i Muro serien kan settes opp vertikalt eller horisontalt og gir dermed større fleksibilitet med hensyn på plassering plasseringen.

Klar for trådløs overføring

Subwooferne i Muro serien har en innebygd AirX2 trådløs mottaker. Legg til den valgfrie AirX2 -sender som vil gi enda større fleksibilitet med hensyn på plassering.

BASH® -teknologi

BASH® teknologien som er benyttet i forsterkermodulen til ELAC 2010 suwoofer har effektreserver med veldig lav forvrengning. Dette oppnås ved å bruke en audiofil klasse A /B effektforsterker hvor spenningen reguleres av en klasse D forsterkerkrets for å forhindre unødvendige effekttap og oppnår nesten samme effektiviteten som en ren i klasse D forsterker. Siden lydsignalet forsterkes i det analoge domenet, er høyfrekvent interferens typisk for digitale forsterkere eliminert. Denne teknologien resulterer i en støyfri forsterker med lavere elektromagnetisk interferens.

Spesifikasjoner

Speaker type: Powered subwoofer
Frequency response: 38 to 150 Hz
Crossover frequency: Variable (50hz – 150Hz)
Amplifier Type: BASH-Tracking
Woofer: 1 x 8-inch Doped Paper Cone
Power output: 125W – 250W Peak
Topology: Bash
Configurable Orientation: Vertical or Horizontal
Maximum power consumption: 1,800 Watts (full load)
Inputs: L/R/LFE/Wireless
App Control: Yes (iOS and Android)
AutoEQ: Yes (iOS and Android)
Grille Metal
Cabinet finish: Black vinyl
Accessories included: Horizontal Feet, Wall Mount
Standby Power Consumption: 5 Watts
Dimension (WxHxD): 122 mm x 386 mm x 361 mm
Weight: 12.7 kg