Til toppen
Visningshus - Control4 i praksis

Visningshus - Control4 i praksis

På området til Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta har vi sammen med Saltdalshytta og EATON et visningshus som viser Control4 i praksis. Her er Control4 og xComfort sydd sammen for full kontroll på lyd, lys, bilde, adgangskontroll og overvåkning m.m. Men likevel meget enkel og intuitivt betjening via Control4 app på nettbrett, smarttelefon, fjernkontroll eller berøringsskjerm på vegg. Ta kontakt på info@ncms.no for å avtale en tid for demonstrasjon av Control4 sine muligheter og opplevelse for deg og ditt hjem.

Slik kommer du til Norsk Hyttesenter

Norsk Hyttesenters utstilling ligger i Skedsmo kommune, like ved E6, mellom Oslo sentrum og Gardermoen. Ta av ved Plantasjen/ Olavsgaard Hotell og følg skilt til Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta. Utstillingen ligger ved siden av Exporama Senteret.BAD MED CONTROL4 – 7” BERØRINGSSKJERM

Badet har integrerte høyttalere i taket, LED downlights og varmekabler i gulvet. Alt betjenes enkelt via en 7” berøringsskjerm fra Control4.


KAMERAOVERVÅKNING FRA LILIN

Det er montert Lilin IP-kameraer flere steder i huset inne og ute via Control4 kan man enkelt sjekke status via TV, berøringsskjerm, nettbrett eller smarttelefon. Selv om du ikke er hjemme kan du enkelt sjekke at alt er i orden via Control4 app på smartelefon eller nettbrett.


XCOMFORT LYSBRYTER SOM VOLUMKONTROLL

På toalettet er det montert en bevegelsessensor som automatisk skrur på lyset og radio starter å spille fra høyttalerene i taket. Lydnivået justerer man enkelt via lysbryteren fra xComfort.

 


LAUNCHPORT LADESTASJON FOR IPAD

Hele huset kan betjenes via iPad, og hva er ikke mer naturlig en å montere en ladestasjon på veggen i spisestuen. iPaden fester seg enkelt til veggen via magneter og lader batteriet via induksjon (ingen behov for løse kabler etc.). Husets iPad har fått sin faste plass og er altid ladet og klar til bruk.


OPPGRADERT TV-LYD MED TRIAD SPEAKERS

Flatskjermen i stuen har fått en kraftig forbedring av lyden med lydplanke montert på veggen under TV, samt en basshøyttaler integrert inn i møbelet. Med denne løsningen fra Triad Speakers får du primakvalitet på lyden fra TV-sendingene, en HiFi løsning for lydavspilling og et anlegg som gir nok lydtrykk til å rocke enhver fest!


FULL KONTROLL PÅ KJØKKENET VIA CONTROL4 7” BERØRINGSKJERM

Via 7” berøringsskjermen på kjøkkenet har man full kontroll på lyd, lys m.m. Full interkom med andre rom med berøringskjerm. Ringer det på døren dukker videobilde fra ringeklokken opp på berøringsskjermen og man kan se og snakke med de utenfor samt låse opp døren direkte på skjermen.