Til toppen
Kimber Kable Base serie

Kimber Kable Base serie

En betydelig forbedring av Kimbers originale vevde design var deres introduksjon av VariStrand-teknologi. VariStrand er navnet Kimber gir til metoden de benytter for å få en kobber eller sølv streng i hver sin isolerte leder. Størrelsen(gauge) på disse strengene er viktig med hensyn på lydkvaliteten: store tråder favoriserer lavere frekvenser og mindre tråder favoriserer høyere frekvenser.
Kimber VS serie kombinerer flere tråder, hver med forskjellig tykkelse, for å gi en mer naturlig balanse.
Kombinert med Kimbers unike vevde design gir dette en kabeldesign med svært høy ytelse, egnet for alle systemnivåer fra budsjett til high-end.
Base seriens strømkabler benytter topp materialer kombinert med Wattgate evolution kontakter som sammen gir en mer robust og mer pålitelig strømledning for å betjene alle kildene dine.


A rich dense midrange with an emphasis on soundstage depth. Bass extension and sustain earn high marks.
-The Absolute Sound (PK10)

Høyttalerkabel


Tilbud

Kimber Kable 4VS - ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 4VS er en av de beste ferdigterminert høyttalerkabel i forhold til pris i hele Kimber-serien. 4VS bygger bro over entry-level PR-serien og TC-kablene i andre enden av skalaen.
vm-4vs-terminert
Tilbud

Kimber Kable 8VS - ferdigterminert høyttalerkabel

Kimber Kable 8VS er en av de mest kjente høyttalerkablene i hele Kimber-serien. 8VS dobler antall ledere sammenlignet med 4VS og bygger bro mellom entry level PR og TC-kablene i den øvre enden.
vm-8vs-terminert

Kimber Kable 8VS - Høyttalerkabel

Kimber Kable 8VS er en av de mest kjente høyttalerkablene i hele Kimber-serien. 8VS dobler antall ledere sammenlignet med 4VS og bygger bro mellom entry level PR og TC-kablene i den øvre enden.
vm-8vs

Kimber Kable 4VS - høyttalerkabel

Kimber Kable 4VS er en av de beste høyttalerkablene i forhold til pris i hele Kimber-serien. 4VS bygger bro over entry-level PR-serien og TC-kablene i andre enden av skalaen.
vm-4vs

Signalkabel


Kimber Kable TIMBRE - signalkabel

Timbre ‘klang’ er det perfekte navnet på denne signalkabelen. Den har et ytelsesnivå som kan konkurrere med langt dyrere kabler.
vm-timbre

Digitalkabel


Kimber Kable USB-Cu, USB-kabel

Metallurgi, geometri, dielektrikum og terminering kan variere veldig for USB-kabler. Kimber sine kobberbaserte løsninger gir overlegen lydkvalitet i forhold til "in the box" kabler.
vm-usb-cu

Kimber Kable V-21 - Digitalkabel

Kimber Kable V-21 er en velkjent kobber digitalkabel med PE-dielektrikum. V21 vil levere svart bakgrunn der det originale signalet overføres slik det er ment.
vm-v21

Strømkabel


Kimber Kable PK14 BASE, strømkabel

Kimber PK14 BASE eksepsjonelt stille strømkabel gir deg en klar lydforbedring. Kabelen tilbyr suveren lavoppløsning sammen med en rytmisk artikulasjon til en lav pris.
vm-pk-14

Kimber Kable PK10 BASE, strømkabel

Kimber Kable PK10 BASE, 10-gauge strømkabel etterlater magnetfeltet i veggen! Den eliminerer indusert strøm i jordledningen, og reduserer systemstøyen som igjen forbedrer lydbildet.
vm-pk-10