Til toppen
SONOS

SONOS

Sonos er et helt lydsystem som gir deg mulighet til å strømme naturtro lyd til flere typer høyttalere, lydplanker, tak, vegg og utendørs høyttalere.
Med smarttelefonen din kan du kontrollere lyden i hvilket som helst rom i huset. Hver Sonos høyttaler synkronisert til den samme sangen, eller spille separate spor i hvert rom.
Sonos startet en revolusjon. De var de første som leverte høyttalere som ikke tvang brukerne til å velge mellom smarte høyttalere eller utmerket lydkvalitet (Sonos har begge deler), og de var de første som gjorde at brukerne ikke må velge mellom Alexa og Google Assistant.

Hva trenger du?

Antageligvis er du langt på vei allerede klar for ditt første Sonos anlegg. Du trenger et WiFi hjemmenettverk, en smarttelefon og en strømmetjeneste. Her har du kanskje allerede gjort ditt valg mellom Tidal, Apple eller Spotify. Flere kommer etter hvert.
Med Sonos Appen setter du opp systemet på få minutter enklere enn du vil tro var mulig. Når alt er satt opp velger du musikk eller radio via Sonos appen.

Hvilken Sonos høyttaler skal du velge?

Sonos har et utvalg av trådløse høyttalere som alle dekker litt forskjellige behov. Alle virker på samme måte, så velg ut ifra behov. Den mest budsjettvennlige er Sonos One SL eller One (Gen 2) som er noe mer avansert. Forskjellen er at Sonos One SL mangler en mikrofon og støtter ikke stemmeassistenter.
Ønsker du mye kraft og skal spille i litt større rom er Sonos Five løsningen. Med to kan du spille i stereo.
Skal du på stranda eller ønsker å ha med deg musikk andre steder så står valget mellom Sonos Roam eller Sonos Move. Sistnevnte er en god del større og kraftigere enn Roam og spiller høyere. Roam er valget når du ønsker en liten enkel høyttaler på små raske turer, mens Move er fullverdig også som en innehøyttaler som kan tas med hvor som helst.

Sonos lar deg velge mellom to forskjellige lydplanker. Sonos Arc er mer allsidig enn Sonos Beam siden den støtter eARC og Atmos-innhold. Arc er i stand til å levere dypere bass, og den har enda bedre surround- og høydeytelser. Beam er kortere og enklere lettere å plassere mellom bena på en 55-tommers TV.
Du må ikke ha en subwoofer, men du verden så mye mer gøy alt blir med en (eller to!). Sjekk ut designperlen Sonos SUB.

Hvor kan du bruke Sonos?

Høyttalere i alle rom, lydplanker til TV, sammensatte pakker for hjemmekino, til HiFi lyd, custom install med vegg og tak høyttalere, på farta med bærbart og der du måtte ønske dyp bass.
Tilpass anlegget ditt, og spill av det du vil, akkurat der du vil.
Med nye Sonos Amp kan du integrere ditt gamle stereoanlegg inn i Sonos sin lydverden.

The Sonos One is the best smart speaker you can buy today
- TechRadar


Fokusprodukter

Sonos AMP, musikkanlegg med streaming

Sonos Amp gjør at du kan koble til CD-spiller, platespiller og kildene du har i ditt gamle stereoppsett for å få dette inn i Sonos sin lydverden.
10361665

Sonos ARC, Lydplanke / trådløs høyttaler i hvit

Sonos Arc er den ledende smarte lydplanken for TV, filmer, musikk, spilling og mer. Med Dolby Atmos, AirPlay 2 og stemmeassistent. Arc ble omhyggelig justert med bistand av Oscar-vinnende lydingeniører for å fremheve menneskestemmer slik at du aldri går glipp av et ord.
10341661

Sonos SUB (Gen3), Trådløs subwoofer i hvit

Sonos Sub - En trådløs subwoofer for dyp bass. Hør og merk forskjellen når du kobler Sub til Sonos-anlegget.
10341663

Sonos MOVE, Bluetooth høyttaler i hvit

Sonos Move - Den holdbare, trådløse, bærbare smarthøyttaleren for lyd i hagen, på stranda og innendørs.
10341655

Les mer om de enkelte seriene