Til toppen
SONOS

SONOS

Sonos er et helt lydsystem som gir deg mulighet til å strømme naturtro lyd til flere typer høyttalere, lydplanker, tak, vegg og utendørs høyttalere.
Med bare smarttelefonen din kan du kontrollere lyden i hvilket som helst rom i huset ditt. Fra å ha hver Sonos-høyttaler synkronisert til den samme sangen, eller spille separate spor i hvert rom i huset ditt.
Sonos startet en revolusjon. De var de første som leverte høyttalere som ikke tvang brukerne til å velge mellom smarte høyttalere og utmerket lydkvalitet (Sonos har begge deler), og de var de første som gjorde at brukerne ikke måtte velge mellom Alexa og Google Assistant.

Hva trenger du?

Wi-Fi, en Sonos høyttaler og Sonos gratis App. Du setter opp systemet på få minutter med Sonos-appen enklere enn du vil tro var mulig.

Hvor kan du bruke Sonos?

Høyttalere i alle rom, lydplanker til TV, sammensatte pakker for hjemmekino, til HiFi lyd, custom install med vegg og tak høyttalere, på farta med bærbart og der du måtte ønske dyp bass. Tilpass anlegget ditt, og spill av det du vil, akkurat der du vil.

The Sonos One is the best smart speaker you can buy today
- TechRadar


Fokusprodukter

Sonos AMP

Sonos Amp er den allsidige forsterkeren som gir kraft til all din underholdning.
10361665

Sonos ARC, hvit lydplanke

Den ledende smarte lydplanken for TV, filmer, musikk, spilling og mer. Med Dolby Atmos, AirPlay 2 og stemmeassistent. Arc ble omhyggelig justert med bistand av Oscar-vinnende lydingeniører for å fremheve menneskestemmer slik at du aldri går glipp av et ord.
10341661

Sonos SUB (Gen3), hvit

Sonos Sub - Den trådløse subwooferen for dyp bass. Hør og merk forskjellen når du kobler Sub til Sonos-anlegget ditt.
10341663

Sonos MOVE, hvit

Sonos Move - Den holdbare, batteridrevne smarthøyttaleren for lytting utendørs og innendørs.
10341655

Les mer om de enkelte seriene