Til toppen
Nettverk

Nettverk

Lås opp det fulle potensialet til nettverket ditt med Araknis og Pakedge, ledende navn innen banebrytende nettverksteknologi. Våre nettverksløsninger er designet for uovertruffen ytelse, pålitelighet og kontroll, og imøtekommer alle krav fra moderne tilkoblede hjem og bedrifter.
Araknis Networks: Dykk inn i en verden der tilkoblingsproblemer hører fortiden til. Med Araknis-rutere, tilgangspunkter og switcher får du ikke bare maskinvare; du investerer i sjelefred. Hver enhet er integrert med OvrC, en eksklusiv skyadministrasjonsplattform, som gir mulighet for uanstrengt overvåking og administrasjon av nettverket ditt fra hvor som helst å velge Araknis.
Pakedge: Som komplement til Araknis-serien, er Pakedge-enheter skreddersydd for de mest krevende nettverksbehovene, og sikrer robust ytelse på tvers av omfattende miljøer med høy bruk. Utvid nettverksløsningene dine med Araknis og Pakedge i dag, og opplev sømløs tilkobling, forbedret sikkerhet og forenklet nettverksadministrasjon. Det handler ikke bare om å holde kontakten; det handler om å frigjøre potensialet for ubegrensede digitale opplevelser.

Fokusprodukter

Alle produkter

Sorter

Araknis AN-ACC-AP-O-TILT, OAP Tilt Mount

ARAKNIS NETWORKS® ACCESSORY OUTDOOR WIRELESS ACCESS POINT TILT MOUNT
10340277

Pakadge PI-30AT. Gigabit Single Port PoE+ Injector

The Pakedge PI-30AT Gigabit PoE+ Injector is a high-powered 802.3at/af-complaint PoE+ injector designed to power PoE or PoE+ compliant devices.
10361666

Araknis AN-110-SW-F-8, 8-port Unmanaged + Gigabit Switch

110 SERIES UNMANAGED+ GIGABIT SWITCH WITH FRONT PORTS.
10340244

Pakedge ICBKT-WA-2200, in-ceiling mount bracket

The ICBKT-WA-2200 is the in-ceiling bracket for the WA-2200.
10303309

Araknis AN-110-RT-2L1W, Single-WAN Gigabit VPN Router

ARAKNIS NETWORKS® 110-SERIES SINGLE-WAN GIGABIT VPN ROUTER. This Araknis Networks® Series router is the ideal choice for entry-level networks.
10340234